Želje Miroslava Ilića svet novine svet portal
Svet

May 12, 2024 13:00

By

Šta bi Miroslav rekao na ovo: Devinova ćerkica tek prohodala, a već nosi štikle

Unuka Miroslava Ilića oduševljava iz dana u dan

Kada je prošle godine na svet stigla Eva Madison, ćerkica Devina Antonovića, njena baka Mirjana odmah se pohvalila na društvenim mrežama. A, sada nije mogla da odoli, a da sa javnošću ne podeli neodoljiv snimak svoje unuke.

Unuka Miroslava Ilića svet novine svet portal

Bojan Vuković

Unuka Miroslava Ilića prohodala, baka Mirjana podelila simpatičnu objavu

Mirjana Antonović je aktivna na društvenim mrežama, te neretko objavi neki detalj iz privatnog života. Naime, Devinova ćerka Evica nedavno je proslavila prvi rođendan, a ponosna baka sada je podelila na svom facebook profilu simpatičan snimak svoje unuke kako pozira i šeta u štiklicama koje je, pretpostavlja se dobila od nekoga na poklon, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Pročitajte Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć – Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

Inače, Mirjana je jednom prilikom ispričala kako ćerka njenog sina Devina, a unuka Miroslava Ilića dosta liči na svog dedu. Bivša ljubavnica pevača je opisala malu devojčicu.

Unuka Miroslava Ilića svet novine svet portal

Mirjana Antonović facebook printscreen

“Što se tiče male Eve, ne može se objasniti koliko je pametna, a posebno medena. Lepa je kao lutkica, a ima dispoziciju jednog anđela. To sigurno nije od Miroslava nasledila. Oni koji su je videli komentarišu da oči ima plave i slične su Miroslavu. Šta se može reći na to? Geni su čudo. Deda joj je, dobila je bar nešto lepo od njega”, rekla je.

Pročitajte Ćerka Mirjane Antonović ne želi više da ćuti o Devinu, iz jednog pogleda jasno je šta misli o bratu

Mirjana je zatim dodala da će jednog dana unuka Miroslava Ilića saznati istinu o njemu, ali od svog oca.

“Kada bude starija i ona će, nažalost, saznati istinu o svom dedi, ali ovog puta prvo od svog oca Devina. Slučaj je i suviše daleko otišao da se bilo šta može u sadašnjem vremenu sakriti. Već i ptice na grani znaju ovu našu temu. Bilo bi lepo kada bi ljudi bili normalni. Sada bi Miroslav mogao da drži unuku na krilu, međutim ovde se radi o ljudima koji nemaju ljudske osećaje, niti pameti u glavi, a još manje obraza. Sve je to izopačeno. Često se zahvaljujem Bogu da nas je uklonio i zaštitio od svega toga”, izjavila je Mirjana svovremeno.

AUTOR: Svet

FOTO: Bojan Vuković, facebook