unuika siniše mihajlovića
Svet

December 19, 2022 12:09

By

Unuka i vanbračni sin ispraćaju Mihu na večni počinak: Slika Sinišine ćerke s bebom u naručju tera na suze FOTO

Unuka Siniše Mihajlovića na ispraćaju deda Mihi 

Poslednja poruka Siniši od supruge Arijane koja je bila uz njega do spoednjeg udaha svedoči o vanserijskog ljubavi koju su tokom zajedničkog života njih dvoje negovali. Voleli su se i poštovali a u znak poštovanja prema bračnom partneru koje je Arijana uvek i bez ustručavanja pokazivala uputila mu je i poslednju poruku:

Pročitajte: Bila je devojčica na samrti, a onda je upoznala Sinišu – Danas njene reči kidaju dušu

Foto: Instagram

– Ljubavi, obećala sam ti… Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo – glasila je rečenica koja je rasplakala ceo svet.

Utehe nema, ni za nju, ni za decu. Na sahranu su stigli držeći se za ruke. Tu su ćerke Viktorija i Virdžinija, sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas, majka, ali i unuka Violante, koja je u oktobru proslavila prvi rođendan.

Siniša se neizmerno obradovao kada je čuo da će postati deda. Od unuke se nije odvajao, a sada je i ona došla da ga isprati na večni počinak. U naručju je drži mama, Mihina mlađa ćerka Virdžinija, a tu je i tata, fudbaler Alesandro Volijačo, navodi Hello!

Sahrani prisustvuje i Sinišino najstarije dete, sin Marko, koga je dobio u prvoj polovini devedesetih sa jednom Rimljankom. Priznao ga je, ali se s njim upoznao kada mu je bilo jedanaest godina. Marko je takođe deo Sinišine porodice, o čemu svedoči i venac sačinjen od nežnih belih ruža.

Porčitajte: Mihin večni dom, sahrana baš na krsnu slavu: Siniša odlazi na počinak, ceo svet plače, pogledajte fotografije iz Rima FOTO

Foto: Instagram

Na ispraćaj najvećem šamopionu fudbala oobožavanom golgetgeru stigla su mnoga poznata imena a nekoliko stotina ljudi se nalazi trenutno u baziliki gde će se odati počast Siniši.

Počela je služba na groblju u Rimu, a ispred bazilike i dalje je okupljen veliki broj navijača, koji želi da oda počast legendarnom Mihi.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO / SVET

FOTO: ATA images