željko mitrović
ROĐENDANSKA ŽURKA

3 Juna, 2022 19:00

Novo slavlje u domu Željka Mitrovića: Pogledajte kakav divan poklon je kupio unuci za rođendan

Unuka Željka Mitrovića proslavila je drugi rođendan

Dom vlasnika televizije Pink ponovo je juče bio okićen konfetama i balonima, a članovi porodice euforični i povremeno vrlo razneženi. Za to, svi do jednog, imali su najlepši mogući razlog. Unuka Željka Mitrovića proslavila je drugi rođendan a ponosni deda, njegova supruga Milica, baka Hani, otac Aleksandar, mama Ivana, tetka Sandra to su obeležili raskošnim partijem.

Unuka Željka Mitrovića dobila neobičan poklon od dede

Dekoracija je ispratila likove iz slavljeničinih omiljenih crtaća, Emilija je dobila i čokoladne mafine, voćne popse, tortu na tri sprata i divan vatromet uz koji su joj zvanice otpevale „Divan dan“.

Ali to nije sve, pravo oduševljenje i vrisak sreće nastalo je kada joj je uručen poseban, skupocen poklon od dede – mini klavir, a sve to tetka, rediteljka Sandra zabeležila je svojim telefonom.

Pročitajte: Slavlje u domu Milice i Željka: Pogledajte kako je bilo na Mitrovićevoj rođendanskoj proslavi (FOTO)

Dvogodišnja unuka Željka Mitrovića u početku nije znala kako da reaguje od radosti, prišla je klaviru i na samo na trenutak dodirnula dirke, a nakon što je čula zvuk sa obe ruke se uhvatila za glavicu što je izazavalo smeh prisutnih. Svi su komentarisali da je od dede nasledila ljubav prema muzici.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN