svet

May 9, 2018 17:24

By

UPLEO SE U SVOJE LAŽI? Kija saznala za Lunin i Slobin RAZGOVOR ISPOD POKRIVAČA, pa ga žestoko napala: JADNO JE ŠTO TO PRIČAŠ DA BI SEBE OPRAO! (VIDEO)

Luna Đogani je u toku noći bila razočarana zbog toga što su se Sloba Radanović i ona emotivno udaljili, a sve je počelo od Kristininog priznanja da još uvek voli svog zakonitog supruga.

Iako su joj pojedini zadrugari govorili da je pevač možda neiskren prema njima, ona u to nije želela da veruje. Luna je u razgovoru sa Milanom MIloševićem otkrila da zna mnogo o njihovom braku i da postoji nešto što joj je Sloba ispričao ispod pokrivača, a to su činjenice koje joj govore da ga Kija zapravo i ne voli i da celokupna situacija nema nikakve veze sa pravom istinom.

Kockareva je za te glasine i saznala, pa je odlučila da se direktno suoči sa Radanovićem.

– Zašto Luna priča da si ti pričao neke stvari o meni, šta ona zna o meni pa ne veruje da ja tebe volim? Milanu je rekla! – pitala je Kija.

Takmičar je bio u šoku zbog ovog pitanja, a Kija je nastavila da ga ispituje sve dok se Radanović nije udostojio da joj odgovori.

– Znači, prestani da ke*aš o meni i prestani da me pominješ! Rekla je vi ne znate nešto što ja znam? Zašto ona govori njima da je Sloba ispričao neke stvari o meni? Kako te nije sramota? Jesi li poslušao Šaka? Jako je jadno to što joj pričas nešto da bi sebe oprao… Prestani da pričas o meni! Nemoj mene da blatiš! Ti to radiš za slučaj da ja nesto kažem? Znaš ti vrlo dobro šta! – napala ga je Kija.

– Ja tebe ne pominjem, a i da to radim ja to radim na glas… Skloni se više od mene! Bežim od svih i od samog sebe – branio se Sloba.

– To je dobro, znači da si počeo da osećas grižu savesti! Rekla sam da Bog sve gleda! To što si meni učinio sad ti se vraća i drago mi je zbog tebe! – rekla je Kija.

Pogledajte ceo snimak:

Pogledajte snimke u kojima Luna priča o Slobi i Kiji:

AUTOR: Svet

FOTO: Svet