Star

1 Maja, 2021 15:00

Uraganke dale ŠUT KARTU Milićeviću! U Roterdam vode drugog KREATORA! Deki im ODGOVORIO: „Sto ljudi, sto ćudi”

Pošto su za spot pesme „Loco loco” koji im je radio Dejan Milićević dobile mnogo negativnih komentara i loše prognoze, Sanja, Ksenija i Ivana rešile su da promene saradnike! Umesto Dekija koji je trebalo da bude u kreativnom timu kada odu na Evroviziju, one su promenile sve saradnike pa će tako i kostime napraviti kreator Boris Kargotić čiju haljinu je nosila svetska diva Madona.

U Roterdam vode drugog kreatora!

Devojke su mnogi prozivali da liče na bugarske maturantkinje, da je bolje da nigde ne plasiraju spot, da ih je Milićević sahranio stajlingom, ma užasnih komentara je bilo. Zbog toga su Ksenija, Sanja i Ivana obavile ozbiljan razgovor i odlučile da prekinu saradnju sa Dejanom. On se nadao da će sa njima ići na Evrosong i da će im osmisliti ceo nastup, ali kada je shvatio da se polako bliži takmičenje, a da se one ne oglašavaju, pozvao je Sanju i ona mu je objasnila da su promenili ceo tim i zamolila ga da se ne ljuti. Deki nije sujetan, rekao je da ih razume, jasno mu je bilo da su pale pod uticaj loših komentara i poželeo im je svu sreću – objašnjava izvor STARA.


Još uvek ne znamo koje boje će biti kostimi koje ćemo nositi, kako ćemo tačno izgledati, ali možemo da otkrijemo da nećemo izgledati onako kako smo izgledale u spotu za ‘Loco Loco’! Menjamo mnogo toga. Biće ludo nešto, jer smo i mi lude – rekle su devojke za STAR, a Deki potvrđuje da je saradnja prekinuta:

Tačno je, ne radim im ja kostime, Boris je zadužen za njihov stajling. Ne sumnjam da li će to biti dobro. Svašta se pisalo i komentarisalo od kada smo izbacili spot, ali Bože moj. Sto ljudi, sto ćudi. Ja stojim iza onog što sam radio, zadovoljan sam kako je ispalo i srećan što sam bio deo tog projekta – rekao  je Dejan za STAR.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR