Usamljena Olivera Balašević
Svet

3 Novembra, 2022 10:15

Tuga Olivere Balašević zbog odlaska najmilijeg bića… Tragedija koja je porodici zauvek obrisala osmeh s lica FOTO

Usamljena Olivera Balašević iz dana u dan zbog smrti voljenog 

Tuga Olivere Balašević zbog smrti supruga sve je veća. Iz dana u dan ona se oseća sve usamljenije, jer joj, kako tvrdi, fale dani provedeni sa Đoletom, u sastavljanju novih stihova, maštanju o narednim privatnim i poslovnim planovima, ali i priče o unukama koje su im obome bile centar sveta. Pa iako kažu da vreme leči sve u slučaju Olivere Balašević to nikako nije tačno…

Pročitajte: Ovde je stanovala vanvremenska ljubav – Olivera Balašević otvorila vrata doma koji su ona i Đole godinama gradili (foto)

Usamljena Olivera Balašević

Instagram

Upravo u mezimicama Simoni, Petri, a sada i Veri supruga pokojnog kantautora pronalazi radost, ali po svemu sudeći ne i utehu. U najnovijem izlaganju objavljenom na „Instagramu“ a upućenom muzičaru, po prvi put godinu i po od njegove smrti otvorila je dušu i javno istakla kako se zaista oseća, piše „Story!“

Pročitajte: Atraktivna plavuša – Prija Olivere Balašević je prava dama, upoznajte Nikolininu mamu (foto)

Usamljena Olivera Balašević

Foto: Instagram

– Dani provedeni bez tebe crne se kao rupe na koritu broda koji prenosi Vreme koje mi je preostalo. A ja sam ti čarobnjak, sećaš se? Prišivam reči na marame i haljine, koje bi zauvek ostale neopavene da mene nije, Lepe protine kćeri, Dođoške, Male Vidre, Provincijalke preklinjale su me da ih odigram… Moja mašta trčkara kao ciganski kerić oko kočije Vremena, ostavlja je daleko za sobom, pa je sačekuje, mirno, na nekim brežuljcima koji se još ni ne vide u daljini, ali sada bi bila nemoćna da smisli išta što bi uporedila sa tobom da nije i Simone i Petre i Vere… Balansiram na njihovom osmehu, kao ekvilibrista koji se ne plaši da pogleda dole. Raspremim oblake iznad Salajke pa se prepustim snovima koji nas zajedno vode do onog sa crvenim klovnovskim nosem kojim se otvaraju skrivene odaje riznice naših uspomena. Ne, ozbiljno. Jer samo one i mogu da me na trenutak trenutka odvrate od čežnje za tobom – napislala je Olivera i sve ganula.

Pročitajte: Ne pada mi na pamet – Olivera Balašević napravila skandal u Osijeku, mediji napustili promociju

Usamljena Olivera Balašević

Foto: Instagram

Tuga Olivere Balašević uprkos tome što je u poslovnom smislu krenula dalje, što je uvek gde god da se pojavi razdragana i nasmejana očigledno ne jenjava jer iako je otišao iz njihovo žg života, nikada nije otišao iz njihovog srca.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram