Jelena Karleuša razvod svet portal svet
Svet

January 5, 2023 13:00

By

Godinu dana od incidenta na Božić: Jelena i Duško konačno otkrili šta se dešava u njihovom braku

Uskoro se navršava godina od incidenta na Božić zbog kog je Jelena navodno prijavila Duška

Nije retkost da se pevačica i fudbaler jednom drugom zakunu na večnu ljubav, ali zahtevne karijere i brojne obaveze često umeju da budu kamen spoticanja koji ne uspeju svi da prevaziđu.

Pročitajte: Nije uvek živela u luksuzu – U ovom skromnom domu odrastala je Jelena Karleuša FOTO

Razvod Jelene i Duška

Ata images

Pevačica Jelena Karleuša koja je već godinama u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem, svojevremeno je bez ustezanja govorila o njihovoj ljubavi i poprilično često isticala da njih dvoje uspešno odolevaju svim izazovima koje im život nameće.

Ipak, poznata po svojoj surovoj iskrenosti, Jelena Karleuša davno je otkrila da se njih dvoje ipak spore oko jedne stvari…

Pročitajte: Duško Tošić više ne izgleda isto – Svi se pitaju da li je ona razlog promene FOTO

Foto: Rajko Ristić

– Ja mnogo razumem, podržavam i negde ispaštam zbog njegove karijere i on zbog moje. Mi imamo samo jedan problem u braku a to je moje trošenje novca na krpice. To je jedini razlog zbog kog on dobija nervni slom – rekla je Karleuša za RTV Delta.

Podsećanja radi, uskoro će se navršiti godina otkako je Jelena prijavila bivšeg fudbalera i supruga Duška Tošića na najradosniji hrišćanski praznik, za nasilje u porodici. Naime, kako je tada pisao “Informer“ na božićnom ručku u njihovom domu na Dedinju su bile dve porodice, Jelenina i Duškova, i usred ručka izbila je svađa između bračnog para a zatim je usledio potpuni haos. Kako je Karleuša Duška prijavila policiji, fudbaler je prvo pljunuo a onda je usledilo i fizičko nasilje.

Pročitajte: Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Foto: Rajko Ristić

Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

 Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo– navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u tada, narednih 48 sati.

Jelena je nekoliko meseci kasnije izdala saopštenje da Duško Tošić sebe više ne vidi kao deo porodice a potom su kružile razne spekulacije o njihovom braku. Nedavno, Jelena je otkrila da se nije razvela od svog supruga ali da ne želi da priča o detaljima zbog njegovog advokata.

Nakon svega, ostalo je saznanje da su njih dvoje ipak ostali u zajednici a javnost se nada da će nakon svega najveći problem u njihovom braku ostati to što je Jelena, kako i sama kaže, šopingholičarka.

Pročitajte: Stajlinzi Atine i Nike Tošić sa dočeka izazvali haos na Instagramu (FOTO)

Fotografija Jelene i Duška

Foto: ATA images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images