svet

March 2, 2015 17:21

By

Utegnuta Kim poručuje: Mi smo normalna porodica

kim utegnuta

Jedna stvar se nikako ne može reći za porodicu Kardašijan, a to je da su normalni. Ali sudeći po rečima Kim Kardašijan, iako nama tako to tako ne izgleda, ona i njena porodica su upravo takvi.

Rijaliti zvezda je u lateksu pozirala za još jednu naslovnicu, ovaj put za Adweek magazin, i otkrila kako uskoro planira da postane “tehnološka superzvezda”.

I dok njen život i svakodnevne objave na društvenim mrežama pune naslovnice tabloida i drže njenu porodicu u središtu pažnje, Kim tvrdi kako njihov svakodnevni život nije puno različit od života običnih ljudi.

Nadam se da gledaoci vide da smo mi sasvim normalna porodica. Iako to možda ne vide, mi smo porodica kao i svaka druga, koja prolazi kroz različite stvari i uvek podupiremo jedni druge“, objasnila je starleta.

Jedan od načina pružanja ove ‘potpore’ je i interakcija sestara Kardašijan i njihove majke Kris na Twitteru i Instagramu.

Volim da delim svoj život s drugim ljudima, tako da ne vidim da će se to uskoro promeniti. Hoću li to raditi zauvek, ne znam…“, rekla je Kim i dodala da iako mnogi ljudi misle da su njeni selfiji smešni, nju to zabavlja.

Fokus ovog intervjua stavljen je na starletine planove u tehnološkoj sferi i njenu neverovatno popularnu aplikaciju.

Volim da smišljam različite aplikacije i imam u pripremi još njih nekoliko“, najavila je Kim.

Izvor: RTL
Foto: Instagram