Star

September 21, 2020 11:57

By

Uvek INTERESANTAN! Rasta iskreno o svom očinstvu i nesvakidašnjim projektima!

Stefan Đurić Rasta koji je već duže vreme na samom vrhu domaće muzičke scene intrigira javnost svojom pojavom, ali i činjenicom da nije često dostupan za medije.

Ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, međutim gostujući u emisiji Jutro Prve televizije, otkrio je zanimljive detalje i najavio novi projekat “internacionalnog karaktera”.

Putuje u Etiopiju i dovodi sveštenika na Kosovo!

Reper je pred gostovanje imao poseban zahtev. Tražio je da se snimanje obavezno završi do 11 časova, jer ide po ćerkicu Taru i napominje da je sve osim nje “relativno”.

„Kada idem po nju, kada joj sušim kosu, to je najvažnije. Išli smo kod zubara, ona je bila super, meni je bilo užasno. Našli smo super zubarku, u naše vreme se to radilo komunistički, ja sam se plašio! Ovo su nova vremena“, rekao je i nastavio:

„Ja sam više za te stvari, mama je više za zabavu. Ona je i stroža, to je očigledno”, ispričao je Rasta.

Kada ga je voditelj Filip Čukanović pitao da li mu je gostovanje teško palo zbog ranog ustajanja, Rasta je sve iznenadio odgovorom:

„Neverovatno je ljudima što ne ustajem kasno, ja sam tip koji voli da radi ujutru, tada mozak radi najviše, imam tada najbolje ideje. Noć nije za racionalne odluke, naviknut sam na tempo života koji se menja iz ritma u ritam, rekao je muzičar i najavio nešto nesvakidašnje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Putovaćemo na Jamajku, u Etiopiju, najveću pravoslavnu državu na planeti, što mnogi ne znaju. Tamo su hramovi i crkve kao naši, sveštenici osim što su tamnoputi izgledaju kao naši… To je korenje koje nas povezuje, nama daje i više za pravo da se bavimo tom muzikom koja dolazi iz Afrike,” rekao je i dodao:.

„Projekat će zaista Srbiju predstaviti kao nešto što ima duboke korene ka vrhu muzičke scene. Predrasuda je da belac ne može da radi afričku muziku. Prilika je da pokažemo koliko je to slično, povešću sveštenika iz grada Adis Abeba na Kosovo, gde sam ja kršten” otkrio je reper svoje planove.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ PRINTSCREEN/ INSTAGRAM