olja vampirica
Star

10 Oktobra, 2021 19:00

Vampirica na SUDU zbog pljačke! „Prete mi zatvorom, umreću od stresa!”

Olja Vampirica prošlog četvrtka našla se na sudu u Splitu kako bi dokazala da nije pobegla u rijaliti Zadruga da se sakrije zbog pronevere dva miliona evra za šta je terete. Ona je iz rijalitija ispala posle tri nedelje, a umesto da uživa ona je nastavila svoju borbu za slobodu.

Vampirica na SUDU!

Trebalo je 16. septembra da se pojavim na sudu u Splitu, međutim, advokat mi je rekao da je pomerio suđenje, ali me je prevario. Terete me za pljačku firme, koju smo moj pokojni muž i ja držali, a koja je u stečaju. Sada se ispostavilo da ja bežim od suda, pa su raspisali poternicu za mnom i prete mi zatvorom. Moja porodica je prestravljena zbog situacije u koju sam upala. Jako se plašim za svoj život. Muž mi je umro zbog sekiracije i optužbi, a ja sad sama moram da dokazujem da smo nevini kroz suze je ispričala Vampirica, a njena bliska prijateljica otkriva:

olja vampirica poternica

Olja jeste ušla u rijaliti kako bi zaradila novac koji mora da vrati. Mora da plati i advokate da je spasu zatvora, međutim, sad je baš u velikom problemu. Ispalo je i da beži od suda jer joj advokat nije pomerio ročište, a lagao je da jeste. Mnogo se nervira, ali nema kud, ako presude zatvor, mora će da odsluži koliko treba.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ