mile kitić
Svet

14 Jula, 2022 18:00

Šta će Marta da kaže? Mile Kitić priznao: Ovo je prava istina o vanbračnom sinu

Vanbračni sin Mileta Kitića navodno živi u Nemačkoj

Legenda narodne muzike Mile Kitić našao se u žiži skandala kada je u javnost dospela priča o njegovom vanbračnom sinu. Pevačev naslednik navodno živi u Nemačkoj sa svojom majkom, a da li u tome ima istine Kitić je pojasnio u nedavnom intervjuu za Svet.

Vanbračni sin Mileta Kitića više nije tajna

– Skoro je izašlo kao šokirana javnost Mile Kitić ima vanbračnog sina. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina . Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam jel treba nešto i pomažem koliko mogu – poćeo je priču Mile pa pojasnio najnovije spekulacije:

Pročitajte: Spakovala kofere i otišla: Marta uhvatila Mileta na delu, ovo su svi detalji

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mile Kitic (@milekitic)

– Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila.Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno – izjavio je.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ