Vanbračni sin Šabana Šaulića
Svet

31 Oktobra, 2022 14:00

Šabanov vanbračni sin otkrio Mihajlovu i njegovu dugo čuvanu tajnu: Goca ovo do današnjeg dana nije ni slutila

Vanbračni sin Šabana Šaulića otkrio porodičnu tajnu

Robert Šaulić, vanbračni sin legende narodne muzike odbačen je od strane svojih najbližih godinama unazad. Na očevoj sahrani stajao je po strani, ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo. Međutim, mlađem bratu, Mihajlu kako su mediji tada preneli prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

Pročitajte: Ovu tužnu istinu Goca Šaulić krije od dece!

Vanbračni sin Šabana Šaulića

Foto: Ivan Vučićević

Iako godinama pre nemilog događaja u kojem je Šaban izgubio život Robert nije viđao oca, niti je imao kontakt sa njim i njegovom porodicom, teško je podneo vest o smrti Šabana Šaulića. Iako gotovo nikad ne daje izjave za medije, pre nekoliko godina napravio je presedan i otkrio u kakvim je zaista odnosima sa ocem i čitavom porodicom bio do Šabanove smrti:

– Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku.Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ – suznih očiju govorio je Robert pa dodao:

Pročitajte: VANBRAČNI SIN ŠABANA ŠAULIĆA TEŠKO BOLESTAN, A JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Komšije skupljaju NOVAC kako bi mu pomogle!

Vanbračni sin Šabana Šaulića

Foto: Damir Dervišagić

– I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca – bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Damir Dervišagić