Svet

November 14, 2022 17:00

By

Slađa raskrinkala Đanija, ne želi više da ćuti o njegovom odnosu s vanbračnim sinom

Vanbračni sin Slađe Trajković ne živi u Srbiji 

Slađana Trajković pre braka sa pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem imala je vezu u kojoj je dobila sina Nikolu. Đanijeva supruga otkrila je jednom prilikom za “Pink” detalje o svom vanbračnom sinu i da li je u kontaktu sa njegovim ocem:

Pročitajte: Stanovi u Beogradu na vodi nisu sve što Đani i Slađa poseduju – Pogledajte kakvu kuću imaju izvan Beograda

Foto: Rajko Ristić

– Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan – imala je samo reči hvale za sina.

Trajkovićeva je ispričala kako se slažu Nikola i njena ostala deca koja je dobila sa pevačem:

Pročitajte: Đani strepi za porodicu, uključeno i obezbeđenje – Pevač ozbiljno povređen, imanje okruženo kamerama (foto)

Foto: ATA images

– Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko leta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se deca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro videla, poslednji put sam ga videla prošle godine. Tada smo se sa njim videli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije video sa njim, nažalost – rekla je tom prilikom Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona je odgovarila:

– Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala deca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac – rekla je Slađa Trajković koja neguje porodične vrednosti uželji da deca odrastaju zajedno i da se podržavaju…

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: ATA images