Marija i Bebica
Svet

14 Avgusta, 2022 13:00

Marija moli: Palite sveće za Miljanu, temperatura joj skočila preko 39

Vapaj Marije Kulić daleko se čuje

Marija Kulić, vidno potresena i u suzama, jutros u gostovanju na televiziji Pink u emisiji Jovane Jeremić pričala je kakvu je agoniju prošla otkako se njena ćerka operisala u Turskoj, a onda i rekla da je Miljana juče dobila visoku temperaturu, preko 39.

Vapaj Marije Kulić kida dušu

Kako su joj lekari objasnili, to zbog gljivične infekcije koja se razvila zbog visokih doza atibiotika kojima je lečena. Miljanino zdravstveno stanje je inače stabilizovano i bilo je govora da će je iz bolnice otpustiti već sutra, sa čim se Marija ne slaže.

Pročitajte: Marija Kulić u suzama – Otkrila strašne detalje o Miljaninom zdravstvenom stanju

Vapaj Marije Kulić

Rajko Ristić

– Ja dete ne izvodim iz bolnice sa temperaturom… Tek kad dva dana bude bez temperature. Ma neće ona biti zdrava još mesec dana treba njoj nega, trista čuda se napravilo u organizmu, ali nije dobro ni da bude u bolnici zbog raznih infekcija – kaže Marija koja je između ostalog potvrdila da je Miljani na operaciji u Turskoj zaista povređena slezina i da je ona tu slezinu lično videla.

Pročitajte: Prva objava Miljane Kulić nakon teške borbe za život će vam naterati suze na oči (foto)

Po njenim rečima, slezina je oštećena laserom, a onda je laserski i “krpljena”, ali nije mogla da izdrži, pa je pukla dok je Miljana bila u bolnici u Nišu. Marija kaže i da se sada mnogo okrenula veri i crkvi i da svakog dana ide u manastir gde čita molitve i pali sveće, a pozvala je i sve dobre ljude da zapale sveću za Miljanino zdravlje i pomole se.

FOTO: RAJKO RISTIĆ