svet

October 9, 2013 10:30

By

Već viđeno: Seve preuzela Natašin stajling! Kojoj bolje stoji?

natasa seve stajling
Severini Vučković je ideja za pesmu  “Hurem” došla iz popularne serije “Sulejman Veličanstveni”, a ideja za stajling za spot za ovu numeru,možda ni od kog drugog do od srpske koleginice Nataše Bekvalac.

U ekranizaciji numere „Hurem“, Severina se pojavlje u zlatnom ogrtaču sa resama, koji je isti kao onaj koji je na dočeku Srpske nove 2012. godine nosila Nataša Bekvalac u jednom beogradskom klubu.

Iako u pojedinim delovima spota Severina preko zlatnog ogratača sa resama ima i lance, u drugim se jasno može videti da je ovaj komad garderobe istovetan kao onaj u kojem se Bekvalčeva pojavila na svom nastupu pre gotovo dve godine.

Dok je Splićanka javno priznala da je pesma „Hurem“ nastala kao posledica upečatljivog lika glavne junakinje serije „Sulejman Veličanstveni“, odakle joj inspiracija za stajling nije otkrila u izjavama koje je davala za vreme snimanja.“Visila sam na sajli jedno sat i po i posle toga sam morala da se odmorim jedno dva sata jer mi se poremetio centar za ravnotežu”, ispričala je Vučkovićeva.

Autoor: Life Content
Izvor: Alo!
Foto: Miloš Nadaždin, facebook