Svet

22 Marta, 2021 15:00

VEČNO suđenje novi deo! Jeca PROZIVALA, Ceca ponela zlatnu FIGURU?

„Večno suđenje” između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović se nastavlja, a danas su se njih dve opet suočile na novom ročištu. Jeca je pisala po Instagramu, dok se Ceca pohvalila zlatnom figurom nakon ročišta.

Ceca i Jeca ponovo na sudu

Prethodni susret na sudu obeležio je Cecin outfit, i komentar i pitanje novinarima koji su se ispred zgrade suda okupili zbog repera Raste. Kao i prošlog puta, tako i dans Ceca, se pojavila u kombinaciji koja nije nikog ostavila ravnodušnim. U zgradu suda je ušla u pratnji muškarac koji joj je držao kišobran, a novinarima je dobacila:

Otkud vi? Onako? – rekla je Ceca dok je ulazila u sud i stavila masku na lice, piše Kurir.rs, a slično pitanja je imala i pre prethodno ročište.

Kada je Ceca napustila sud, pokazala je figuru zlatnog mikrofona koju je dobila, a na njoj natpis:

Za najbolju pevačicu i najsjajniju zvezdu svih vremena! 

 

Njena suparnica, Jelena Karleuša imala je potpuno suprotan outfit, sa pantalonama pripijenim uz telo, tamnih tonova, a neposredno, nakon izlaska iz sudnice obajvila je stori na svom Instagram profilu.

Vidim da je Ceca ponovo pozvala sve novinare na suđenje… Razumem je, njeno jedino medijsko pojavljivanje i jeste samo na suđenjima sa mnom. Počeću svima da naplaćujem ovo kačenje na mene zarad malo medijskog prostora – napisala je na svom Instagramu, prenosi Mondo.rs

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM