Fotografija Krstana Ražnatovića
Svet

September 15, 2022 11:39

By

Anastasija i Veljko u sukobu zbog prijatelja: Cecina koleginica otkrila koga pevačica podržava

Veljko i Anastasija u sukobu mišljenja zbog Parade ponosa

Situacija oko Evroprajda u Srbiji se ne stišava već mesec dana. I dok jedni javno podržavaju Paradu ponosa, drugi joj se protive šetajući u litiji “Za spas Srbije”.

A, koliko su mišljenja u Srbiji podeljenja dokaz su Cecini naslednici.

Naime, kada se pre nekoliko dana održavala litija, koja je imala za cilj da pokaže vrednost i važnost porodice i na taj način se suprotstavi Paradi ponosa, u njoj se našao i Veljko Ražnatović.

Pročitajte: Primirje je kratko trajalo – Jelena Karleuša ponovo napala Cecinu decu, a evo šta je sad razlog za to 

Instagram

Odmah potom su usledile uvrede na račun njega i njegove porodice, jer su smatrali da je licemerno da Ražnatović “ima nešto protiv” gej populacije, a sestra i majka su mu okružene gejevima, od prijatelja do saradnika.

No, da u porodici folk dive svi žive svoje živote i imaju svoje stavove dokaz je i ono što je izjavila Anastasija:

Pročitajte: Veljko napustio Bogdanu i iznajmio stan samo za sebe – Ceca donela odluku zbog razlaza sina i snaje 

Instagram

– Pa, znate kako, ja imam dosta prijatelja i saradnika koji su homoseksualne orijentacije. Ja to potpuno podržavam. Ljubav je ljubav, to ne treba da se deli. Mislim da je apsurdno da neko može to da mrzi. To je ljubav, a ljubav je najlepša stvar na svetu, zar ne? To nas sve spaja – rekla je Anastasija za Blic.

Instagram

Njihova majka se nije izjašnjavala čije mišljenje deli, no, Jelena Karleuša tvrdi da Ceca lajkuje objave koje protiv Evroprajda iznosi Ana Nikolić, pa ako je suditi po tome, Cece više podržava Veljka. No, kako je u porodici Ražnatović sukob mišljenja normalna stvar, Cecino je verovatno nešto između Veljkovog i Anastasijinog.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM