Svet

August 26, 2020 18:00

By

Veljko i Bogdana POKREĆU NOVI BIZNIS! Ceca im je u tome pomogla!

Veljko Ražnatović lansira novi brend majica na našem tržištu. Reč je o originalnom proizvodu za koji veruje da će imati dobru prođu.

Ceca mu daje vetar u leđa!

Veljko Ražnatović i njegova žena Bogdana uživaju u svom braku i roditeljstvu, a ta ljubav i njihov sin dala im je volju i snagu da prave planove za budućnost, tim više što ni jedno od njih ne želi da živi na račun svojih roditelja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана

Istina je da im je Ceca pomogla da renoviraju kuću u Titelu, ipak oni tamo provode dosta vremena i želela je da im bude još lepše i komfornije. Pritom, Veljko nije sedeo i gledao majstore dok kopaju nego je zasukao rukave i barabar sa njima radio. Zbog zatvorenih granica i korone, Veljko i Bogdana su znali da će ovog leta ostati u Srbiji, zato su se potrudili da od dvorišta sebi naprave mesto za uživanje. Da se oni pitaju, ne bi ni išli u Beograd, ali Ceca stalno kuka da joj dovedu unuče kojim je opčinjena – kaže izvor blizak porodici i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана

Pored boksa, koji je njegova velika ljubav, Veljko se trudi da zaradi novac za porodicu. Više puta je sedeo sa Cecom i pričao o biznisu, ona ga u potpunosti podržava šta god da odluči, daje mu vetar u leđa, nikada ga ne sputava, a tu je i da ga finansijski pogura kad zatreba – priča izvor za naš magazin

View this post on Instagram

👨‍👩‍👦❤️🇷🇸

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

Između ostalog, Veljko lansira novi brend majica na našem tržištu, reč je o originalnom brendu i veruje da će imati dobru prođu. Bogdana je izuzetno vredna i ne drži je mesto, po ceo dan nešto sprema, kuva. Bez obzira što joj ništa ne fali, odlučila je da počne da radi čim Željko malo poraste. Ako ništa drugo, vratiće se posle porodiljskog u firmu svojih roditelja, koja se bavi uzgojem i prodajom pilića, gde je radila i pre nego što je ostala trudna – završava naš izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET