veljko kuzmančević
Svet

May 7, 2022 17:00

By

Veljko Kuzmančević posle devet godina otkrio veliku istinu o braku sa Vericom: Nisam očekivao da će biti ovako…

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, u septembru 2013. godine, danima je bilo udarna vest. Imajući u vidu da ih deli 35 godina, mnogi su verovali da je brak unapred osuđen na propast. Demantovali su ih na najbolji mogući način – i dalje se podjednako vole.

Veljko Kuzmančević progovorio o braku sa Vericom

Iako se trude da svoju privatnost sačuvaju za sebe, Veljko Kuzmančević nedavno je po prvi put javno progovorio o braku sa Vericom. Kako sam ističe, od samog početka bio je svestan njene popularnosti, ali na jednu stvar nikako nije bio spreman.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

– Kada sam stupao s Vericom u brak, bio sam svestan medijske potrebe da to naglašavaju, ali nisam očekivao da će to biti jedina tema. A moj privatni život je svakako mnogo interesantniji nego što mediji mogu da napišu. Svestan sam da živim na nesvakidašnji način, da imam drugačija interesovanja i drugačije hobije, pa je to možda interesantno, a možda je i dosadno, jer ne pravim skandale i ne pljujem po ‘zvezdama’ – priznao je Kuzmančević, a prenosi Mondo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Podsećamo, Verica i Veljko upoznali su se preko Fejsbuka. Nakon sedmodnevnog odmora na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, shvatili su da ne mogu jedan bez drugog. Veliku ljubav krunisali su brakom, a danas važe za jedan od najskladnijih parova na ovim prostorima.

FOTO: Rajko Ristić