Scandal

25 Avgusta, 2020 19:00

Veljko LUDI zbog Seke! „Prikoči malo! Samo si za baštu dala 50.000€!“

Pošto je kod kuće sa mužem i sinovoima i ne radi, Seka Aleksić bacila se na sređivanje bašte! Toliko se unela u sve detalje i brigu oko biljaka da je dala čitavo bogatstvo na uređenje i specijalne vrste palmi koje su u Novu Pazovu stigle iz Španije!

Samo za jednu palmu iskeširala 10.000 €!

Kako SCANDAL! saznaje, samo za jednu biljku, a kupila ih je barem desetak, Seka je platila čak 10.000 evra! U svakom slučaju, kada se sve sabere, Seka je za uređenje vrta i dvorišta gde najviše vremena provodi sa sinovima kada je lepo vreme, iskeširala oko 50.000 evra!

Naravno, njen muž Veljko je presrećan što Seka sve ulaže u dom i porodica joj je na prvom mestu, ali je isto tako svestan da neko mora da bude oprezniji kada su pare u pitanju, pa je skrenuo Seki pažnju da malo oladi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

-Seka je naručila palme iz Palma de Majorke! To su biljke koje se gaje na luksuznim plažama i u okviru svetski megapoznatih tržnih centara! Jako su lepe i rastu i preko dva metra u visinu, a samim tim su i jako skupe. Seka je maltene u svom dvorištu improvizovala Botaničku baštu koja krasi centar Beograda, a čak ima neke vrste koje ne postoje ni u pomenutoj bašti – započinje izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

-Međutim, Seka za svoj dom ne žali para! Spremna je da uloži na stotine hiljada evra samo da priredi sinovima i mužu kompletan ugođaj, toplinu i uživanje. Naravno, Veljko je podržava u tome, ali smatra da se u poslednje vreme malo zanela i da bez potrebe daje mnogo novca na sadnice koje može i ovde da nabavi za mnogo manje novca.

– Kap koja je prelila čašu bili su neki vodeni masažeri koje je takođe poručila iz inostranstva, a koji se montiraju na bazen i tuševe. Veljko je tad bio u fazonu ‘OK, sad je dosta! Ne moramo da imamo baš sve! Super je to, osećam se kao da sam na moru, ali što je mnogo, mnogo je”, prepričava izvor SCANDALA! i kaže da je Seka saslušala muža, ali da nije siguran da li će ga poslušati ili će pak uraditi po svome.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/ SCANDAL/ INSTAGRAM