Trudna Tihana Lazović
Svet

19 Avgusta, 2022 19:30

Bane Trifunović i Tihana Lazović staju na ludi kamen: Odlučili da trogodišnju vezu krunišu brakom, glumac u jedno ipak sumnja

Venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović odigraće se ovog vikenda

Glumac Branislav Bane Trifunović i glumica Tihana Lazović, odlučili su da nakon tri godine zajedničkog života, svoju ljubavnu priču nastave pod istim krovom.. Zaljubljeni par koji uspešno održava svoju romansu na relaciji Beograd – Zagreb sada je odlučio da ozvaniči svoju ljubav venčanjem koje će biti organizovani ovog vikenda, piše „Nova.“

Pročitajte: Bane Trifunović – Iznošenje intime na društvenim mrežama je glupost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Trifunovic (@brankobranislav)

– Mi smo zajedno. Ona ima svoje poslove, upravo je u Zagrebu završila snimanje serije, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme. I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno, drugačije ne možemo da funkcionišemo – kaže Bane i dodaje:

Pročitajte: Konačno je ostala u drugom stanju – Isplivale fotografije izabranice Baneta Trifunovića sa stomakom do zuba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Trifunovic (@brankobranislav)

– Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kad nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način – ispričao je glumac za magazin Gloria.

Branislav Trifunović je za gore navedeni portal potvrdio ovu informaciju, ali nije želeo da daje nikakve izjave.

Pročitajte: Bane Trifunović – Ne razmišljam o budućnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich)

Podsetimo, kako je Bane jednom prilikom ispričao ljubav među njima se nije desila na snimanju serije „Tajkun“, u kojoj je i njegova izabranica igrala. Tada su i izjavili da njih dvoje vezuje mnogo više stvari sem glume pa ujedno važe za velike ljubitelje prirode, piše Blic.

– Trudimo se da putujemo, volim da pokazujem i idem na neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji kojih ima, a ima ih hvala bogu dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje, ne samo Tihani, već ko god da mi je gost da može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam – rekao je glumac.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova

FOTO: ATA images