Jelena Pešić i Mladen Vuletić
Svet

April 2, 2022 17:50

By

Oženio se Dalilin bivši verenik Mladen Vuletić: Mlada sve zapanjila venčanicom

                                                                         Venčanje Jelene i Maldena

Rijaliti učesnici Jelena Pešić i Mladen Vuletić venčali su se danas u jednom prestižnom restoranu na Voždovcu, gde su okupili prijatelje, kolege, porodicu i rodbinu. Mladenci su fantastično raspoloženi, te muzike, plesa i dobre zabave ne nedostaje.

– Odlučila sam se za princeza venčanicu i baš je nekako u mom fazonu, otkrila je i da nije pomogla Mladenu u odabiru odela, već je mladoženja sam birao.Svadba je u subotu na Voždovcu, biće 250 ljudi. Moja kuma je Saška Matić, koja je učestvovala u drugoj sezoni parova zajedno sa Stevanom Radivojevićem –  rekla je Jelena pre nekoliko dana Kuriru.

Pročitajte: Glamurozno VENČANJE zakazano za APRIL, beba stiže u avgustu: Jelena Pešić i Mladen Vuletić pripremaju opštenarodno veselje!

Jelena Pešić

Instagram printscreen

Venčanje Jelene i Mladena je do detelja osmišljeno, a lepa crnka je objasnila zbog čega je odabrala ove pevače.

– Uzeli smo Alibi bend i jos par pevača. Ivan Gavrilović je zadužen za blok pesama 90-tih, a i Mladen je insistirao da Ivan otpeva pesmu ”Došao sam da te ženim”. Interesantna stvar je da sam ja Ivana Gavrilovića u Zadruzi 3 svaki dan – ceo dan terala da mi peva tu pesmu, jer mi je emotivnam i evo posle par godina došao je dan da je stvarno peva na mom venčanju, a Mladen mi tu pesmu posvećuje i peva evo već mesecima.

Pročitajte: Majka Novaka Đokovića bila je prava lepotica! Pogledajte Dijanine i Srđanove slike sa venčanja!

Jelena Pešić i Mladen Vuletić

Instagram printscreen

S obzirom da su se Jelena i Mladen proslavili u rijalitiju, na venčanje došlo mnogo bivših rijaliti učenika, a među njima su i Ivana Šopić, Vesna Rivas, Bora Santana, Filip Đukić, Saška Karan, Stefan Kandić, Nikola Lakić.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram printscreen