Venčanje Maje i Bilala
Svet

November 13, 2022 16:15

By

Takiju će srce prepući: Venčali se Maja i Bilal, Marinkovićeva sa suzama u očima stala na ludi kamen FOTO

Venčanje Maje i Bilala održava se danas u Beloj kući

Iako je sve krenulo kao tajni zadatak, danas je taj dan kada će Maja Marinković i njen izabranik Bilal Brajlović izgovoriti sudbonosno “da”. Mlada je zablistala u dugoj princeza venčanici, baš onakvoj kakvu je želela, dok se mladoženja odlučio za svetlo sivo odelo. Lepo raspoloženje od ranog jutra je na imanju u Šimanovcima, a svi Zadrugari spremni su za gala slavlje.

Pročitajte: Peca je davna prošlost – Maja Marinković se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice pršte (foto)

Venčanje Maje i Bilala

Foto: Youtube printscreen

Venčanje Maje i Bilala počelo je oko 14 časova, mladenci su sa svatovima stigli u drugi deo imanja, a svečani čin će se odigrati na brodu. Maja i Bilal su stali pred matičara Zvezdana Slavnića, koji je održao govor.

– Molim vas za tišinu, dugo nisam radio ovo. Nemojte da se ljutite ako progutam neko slovo. Draga Majo, dragi Bilale. Želimo da vam brak bude berićetan. Bilalu želimo da Maja ne zaprži čorbu, da bude kralj, a ne car, da sve puca od ljubavi i da ga Maja u bazenu ne udavi. Da vam brak bude bez tuge i bede, da se ne ponavljaju scene Maše i mede. Savetujemo da ne žurite, da štedite honorare, da bi Biki umesto Takija punio ormare. Bilale, Maji budi poput princa, i mani se zadrugarki iz kokošinjca. Ako Maja da grebe krene, ne zaboravi da ima pravo na tri žene. Neka ovaj dan bude početak dugog i zajedničkog života – pročitao je Zvezdan.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Maja Marinković bez šminke je potpuno druga devojka (foto)

Venčanje Maje i Bilala

Foto: Youtube printscreen

– Mladenci i gosti, pre 27 godina sam venčao majku Jelenu sa njenim verenikom Čupom, nadam se da će ti, Majo, brak potrajati duže od Jeleninog. Nadam se da se nećete ljutiti što je Taki trampio burme za dve gajbe piva. Želim da ovaj dan provedete u sreći i miru. Mladenci, srećno, gosti prijatan doček – dodao je Slavnić.

– Bilale Brajloviću, da li prihvataš Maju u ljubavi, zlu, grebanju? – pitao je Zvezdan na šta je mladoženja potvrdno odgovorio.

– Majo, da li prihvataš Bilala Brajlovića za svog supruga u dobru i u zlu, bedi i bogatstvu? – pitao je Slavnić.

Venčanje Maje i Bilala – lavina emocija, iskrenih osmeha i radosti 

Venčanje Maje i Bilala

Foto: Youtube printscreen

– Da. Ja zadržavam svoje prezime i uzimam njegove, Maja Marinković Brajlović – odgovorila je Maja.

– Nek mladoženja poljubi mladu – dodao je matičar, što je on i uradio.

Venčanje Maje i Bilala zatim je preseljeno u pab gde će se slaviti do ranih jutarnjih sati. Marinkovićeva nije krila sreću povodom svadbe, a da li će ova ceremonija promeniti nešto u njihovom turbulentnom odnosu, ostaje nam da ispratimo narednih dana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen