svet

January 9, 2015 15:00

By

Vensane, Vensane, nestašni vraže: Monika Beluči i nova Bond devojka u ljubavnom trouglu

Vensan i Monika dok su bili u ljubavi

Vensan i Monika dok su bili u ljubavi

Bivša supruga Vensana Kasela, Monika Beluči biće jedna od zvezda najnovijeg filma o Bondu, a rame uz rame sa njom glumiće i nova ljubav njenog bivšeg muža Lea Sejdu.

Vensane, Vensane, đavole jedan, kakav haos praviš! Tako bi se ukratko mogla opisati zbrka koju je francuski glumac napravio u svom ljubavnom životu. Vensan Kasel koji se trenutno nalazi u Brazilu, prošle godine se, posle 14 godina prilično nekonvencionalnog braka razveo od Monike Beluči.

Baš u to vreme on je snimao film “Lepotica i zver” sa zvezdom filma “Plavo je najtoplija boja” – Leom Sejdu. Njih dvoje su imali nekoliko vrlo erotičnih scena, a članovi ekipe sa seta ispričali su da su varnice sevale na sve strane, kao i da je lepa Francuskinja izgrebala Vensana u glumačkom zanosu.

558969_vincentcassel_ff

To su kasnije preneli i na naslovne strane, a provokativne slike su samo podgrejale nagađanja da je brak Vensana i Monike doživeo krah zbog prevare.

Tih dana je Lea na pitanje da li ima dečka, misteriozno odgovarala: – Imam, ali on je trenutno zauzet, pa ne bih pričala o tome.

Sada su se bivša i sadašnja Vensanova “sudarile” na filmu, i to u poslednjem filmu o Bondu “Spectre”. Pozirale sui na predstavljanu filma, ali kako pišu francuski mediji, iza ovih osmeha krije se povelika netrpeljivost. Pri tome, Monika je nedavno rekla da još nije prebolela bivšeg muža sa kojim ima dvoje dece.

Kako bilo, verujemo da će Vensanu biti puno srce kada ih zajedno bude video na velikom platnu.

Bivša i sadašnja

Bivša i sadašnja

Izvor: Express
Foto: AFP, AP