svet

November 14, 2013 18:00

By

Ventvort Miler: Osećao sam veliku sramotu nakon pokušaja samoubistva

NUREMBERG: Bravo Supershow

Glumac Ventvort Miler koji se proslavio u seriji “Prison Break”, ispričao je u svom novom intervjuu kako je ostao psihički nestabilan nakon pokušaja samoubistva u tinejdžerskim danima.
“Sećam se kako sam osećao veliku sramotu nakon što sam pokušao da se ubijem, kao da sam pao na životnom ispitu”, priča on za časopis Out.
“Ono što bih sad rekao mlađoj verziji sebe i što bih rekao svakome ko je bio na sličnom putu, jeste da se manje fokusirate na činjenicu da ste umalo okončali svoj život a više na to da ste ipak preživeli i da o tome možete da pričate. A onda sve ispričajte. Onda bih i rekao da je to što osoba doživljava kao ožiljak u stvari jeste medalja, bedž časti, svedočenje da u vama postoji neka odlučnost i izdržljivost.”
Miler je nedavno otkrio kako je homoseksualac i poručio u otvorenom pismu da zbog represije ruskih vlasti nad LGBT populacijom ne želi da poseti tamošnji internacionalni filmski festival, iako je pozvan na njega, a sad je i prokomentarisao ono što se dešava u ovoj državi.
“Kao i svi, i ja čitam preko interneta šta se dešava u Rusiji. Kad sam dobio pozivnicu pomislio sam kako im ne mogu odgovoriti pozitivno. Onda mi je palo na pamet da ako svoj odgovor saopštim javno, možda će to privući pažnju na celu situaciju. Činilo se da je to pravi potez u pravo vreme”, objašnjava on.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA