Star

5 Aprila, 2021 21:00

Vera Matović LJUTA! „Krv sam PROLILA da bih imala od čega da ŽIVIM”

Vera Matović se mnogo nervira zbog prozivki na njen račun da je bahata i uobražena pevačica koja preti kome ona hoće. Sve to mnogo joj teško pada, naročito zbog publike koja joj je verna svih ovih godina.

Vera besna zbog prozivki na njen račun!

Nedavno je htela da napusti jednu emisiju jer joj nisu pustili spot, a strašno je ljuti i što je svako malo prozivaju za luskuznu vilu u kojoj živi i koju je, kako kaže, pošteno zaradila!

Došla sam u emisiju da pričam o pesmi ‘Miki Milane’ koja je postala planetarni hit posle 12 godina. I meni se voditeljka zahvaljuje, ali i kao nema spota, nemaju video i neće da ga puste. Ma mislim se ako nemate, zaboravite me više! Nisam sad ja njoj tu baš pretila, ali sam morala tako da reagujem, jer hoću da im dokažem da ne može da bude samo kako oni hoće. Za sve ove godine ostala sam normalna, nisam ni bahata ni uobražena sa dignutim nosem. Pa ako nisam poludela za 50 godina koliko sam imala hitova i hitova, pa neću valjda sada pod stare dane. Nikada nisam bila budala, mene je narod stvorio i prema njima ne mogu da budem ni luda, ni blesava – kaže za Star Vera vidno iznervirana što po estradnim krugovima svi bruje o njenom ponašanju.

Stalno me prozivaju za kuću, te kolika je, te koliko košta. Pa nisam ja to na kvaran način zaradila. Krv sam prolila, moj muž i ja smo zajedno ukupno 50 godina radili! Nisam ja jedina koja ima kuću, pa gde drugi sa estrade žive. Nervira me što me pljuju, pitaju što ne podelim narodu to što sam zaradila – besna je Vera.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ