Verica i Veljko
INSPIRATIVNO

8 Juna, 2022 10:10

Rešenje za bračne probleme: Verica i Veljko pronašli način na koji će spasiti brak

Verica i Veljko probleme rešavaju na jednostavan način

Kada nastupe razmirice i svađa Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića planine se pomeraju, a posebno turbulentno postaje na Kosmaju gde bračni par živi. Kroz smeh i baš na ovaj način dizajnerka je opisivala odnos sa 35 godina mlađim suprugom, a govorila je i da joj je, uprkos teškim rečima koje tada vrlo često dođu u prvi plan, drago što su oboje strastveni i direktni i što ništa ne skrivaju pod tepih jer upravo to njihov odnos čini zdravim.

Verica i Veljko

Instagram

Verica i Veljko pronašli način na koji će spasiti brak

Ipak, kada nastupe malo jači problemi, posve nerešivi Verica i Veljko tada odlaze na jedno posebno mesto, u zagrljaj divljine koja im, navodno, uvek posluži bolje nego što bi odlazak kod bračnog savetnika. Svojom kamp prikolicom supružnici uglavnom tada vole da otputuju na jezero ili reku koja, po starom dobrom verovanju, ima sposobnost da ponese sve nedaće sa sobom.

Verica i Veljko

Instagram

Pročitajte: Verica Rakočević otkrila kako su Veljkovi roditelji prihvatili snajku koja je starija od njih

I kada nema razmirica bračni par ne preskače da čim prvo sunce ogreje krene u pustolovine. Uprkos tome što im prija odlazak na divlja, neraskrčena mesta daleko od grada, emotivni partneri ovoga puta odlučili su da malo svoju letnju rutinu promene te su nekoliko dana proveli kod Veričine starije ćerke Elene Karaman u novom domu, kojem je ona dala ime Nemetona po keltskoj boginji. Koliko joj je prijao boravak u gnezdu njene mezimice i fotografa Reljina, Verica je opisala rečima:

– Carstvo gde stanuje ljubav.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM