Odmor Verice Rakočević
Svet

30 марта, 2022 10:57

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević presrećni, stiže PRINOVA!

Kreatorka Verica Rakočević proslavila je 74. rođendan ispunjena ljubavlju i poslovnim uspesima. Verica Rakočević otkrila da je rođendansko iznenađenje od supruga Veljka Kuzmančevića tek očekuje. Najveću radost, za ovoj rođendan Verica ze ekskluzivno podelila sa magazinom Story.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević presrećni!

Verica Rakočević očekuje prinovu u porodici, ona ima troje dece i šestoro unuka, a sada je otkrila da je na putu i sedmo, i to devojčica.

Imam šestoro unuka, sedmo je na putu. Bogu zahvaljujem svakog jutra što kraj sebe imam čoveka koji me ispunjava i čini srećnom, što imam troje zdrave i prave dece, kojima se ponosim, i šestoro unučadi, a uskoro stiže još jedna unuka. Bila bih neispravan čovek kada ne bih bila prezahvalna – otkrila je da ju je ovog puta za rođendan najviše obradovala činjenica da će se još jednom ostvariti u ulozi bake.

PROČITAJTE: OD PORUKE NA FEJSBUKU SVE POČELO! Verica Rakočević priznala: „Tretirala sam Veljka kao dete!

Verica Rakocevic

ATA Images

Podsetimo, kreatorka Verica Rakočević je pre tri godine dobila šesto unuče, kada je njen sin Milorad dobio drugu ćerku. Verica Rakočević ima troje dece – ćerke Elenu i Milenu i sina Milorada, koji ne voli da se eksponira i gotovo nikad se ne pojavljuje u javnosti.

Tada je u svom duhovitom stilu kreatorka je prokomentarisala da ne bi bilo čudno i da uskoro postane prabaka, s obzirom na to da njen najstariji unuk ima već 27 godina.

Budući da Elenin najstariji sin Luka ima već 27 godina, može se desiti da uskoro postanem prabaka. To se nikad ne zna. Ovakva prabaka ne postoji na planeti, a tek pradeka kao Veljko – rekla je pre tri godine Verica.

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, a zanimljivo je da je stariji od njenog supruga Veljka Kuzmančevića.

Verica Rakocevic

ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević već godinama uživaju u skladnom braku uprkos velikoj razlici u godinama.

PROČITAJTE I: Marija Šerifović više nije mogla da gleda pijanog oca! Naterao ju je da uradi ono što nije želela!

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ