verica rakočević otkrila
Star

December 13, 2021 21:00

By

Verica Rakočević otkrila veliku porodičnu TAJNU! Još uvek oseća posledice TRAUME!

Verica Rakočević otkrila je veliku porodičnu tajnu i objasnila zbog čega ne bi volela da njen najmlađi unuk Nikša liči na nju.

Verica Rakočević otkrila veliku tajnu!

Naime, Verica je istakla da vuče traume iz detinjstva jer je, kako sama kaže, bila izuzetno nestašno dete.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Imala sam tri godine kada se moja sestra Slavica rodila. Majka je otišla u prodavnicu, a ja sam se probudila. Želela sam da izađem napolje. Bila su zaključana vrata i ja sad ne znam kako ću. Razbila sam rukom prozor i htela kolevku i sestru da iznesem, pa da ja skočim za njom. Nisam, naravno, mogla sa tri i po godine da podignem kolevku. Ne znam kako sam se kroz to staklo provukla. I dan danas imam ogroman ožiljak na stomaku. Skočila sam kroz prozor, to je bila prizemna kuća. Sećam se slike – krenula je da šiklja krv, ja držim rukom. Majka me ugledala i odmah je ispustila kese – prisetila se Verica, pa istakla da nakon hospitalizacije nevolje nisu prestale.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Sutradan sa tim zavojima, majka me odvede u prodavnicu sa njom. Sećam se svega i sada sa sedamdeset i četiri godine. Stajale smo u redu, a ispred mene je stajalo crno kuče i ide repom levo, desno i ja ga zgazim i ono me ujede za nogu – priča kreatorka koja je prema pisanju Blica opet bila hospitalizovana i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Mama od muke ne zna šta će sa mnom. Krene na pijac i zaveže me za tezgu. Mojoj baki su rekli: “Eno ti je unuka k’o kuče za tezgu vezana. Baba poludi i odvede me kod nje u Zakut u kuću. Mama je tad rekla: “Bogu hvala, da se malo spasem od nje!” Kod babe sam se već sutradan nabila na plot i ona me vrati kući. Zaista sam bila jako, jako nemirna – zaključila je ona,

FOTO: RAJKO RISTIĆ