Svet

23 Januara, 2022 17:00

Verica Rakočević priznala kako će ostaviti muža! “Nisam zaljubljena u njega!”

Mnogi i dalje ne mogu da shvate tajnu srećnog braka proslavljene modne kratorke Verice Rakočević i njenog 35 godina mlađeg supruga i kompozitora Veljka Kuzmačevića, ali ona obećava da se zlobnicima neće ispuniti mračna predviđanja o razvodu.

muž verice rakočević

Rajko Ristić

“Nisam zaljubljena u njega”

-Ja sam sigurna da mene moj muž neće ostaviti, mogu jedino ja njega. Da umrem, s obzirom na razliku u godinama… Ja Veljka toliko volim, ali nisam u njega zaljubljena, ni u jednom trenutku. Mislim da ni on nije u mene, kada me pitao ja sam rekla da hoću, ali ne znam što. Samo ja bez tog čoveka ne mogu da živim– ispričala je Verica u emisiji Sanje Marinković.

Pročitajte: Verica Rakočević otkrila veliku porodičnu tajnu!

Mnogi su se i pitali da li je Verici dovoljna Veljkova plata koju prima u Narodnom pozorištu, a ona im je zapušila usta:

-Može neko da kaže da ja njega izdržavam, ali ja nemam taj problem. Mogu slobodno da kažem da moj muž ima 40.000 platu u Narodnom pozorištu, da ja zarađujem 10 puta više. Isto tako mogu da kažem da ta količina samopouzdanja koju je meni moj muž dao kao ženi, sa svojih 35 godina, to je to. Neko će u svojoj nesreći da kaže da ga izdražavam. Ja se pored njega budim i to sam ja. On je to izabrao i to sam ja… Suština je da se ogoliš, ljudi nemaju hrabrosti da se suoče sa sobom i životom. Život je postao masovno glumište… Za mene pare nisu motiv za brak, ni sa Veljkom ni sa prethodna dva muža. Smatrala bih to svojim najvećim porazom. Da se ne lažemo, jako je lepo imati lepog, mladog i situiranog muža. Ne bih imala ništa protiv da Veljko ima para, a da bude ovakav kakav jeste. Ko ne bi želeo da lagodno živi – rekla je iskreno poznata kreatorka.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Ana Bekuta preko noći ostala bez krova nad glavom jer je verovala u ljubav. Evo šta se desilo!

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES