Svet

30 септембра, 2022 17:00

Veridba Stjepana Hausera prošla je ekstravagantno, buduća mlada je prelepa: Ovo je dama koju će odvesti pred oltar (foto)

Veridba Stjepana Hausera prošla u znaku elegancije i ljubavi

Nakon raskida veridbe i veze sa Jelenom Rozgom, hrvatski violončelista Stjepan Hauser, priznat i poznat svuda u svetu, postao je za pripadnice lepšeg pola pravi magnet. Budući da ga od tog momenta niko nije mogao videti u društvu neke dame, osim kada pravi skečeve i promo snimke za „Instagram“, mnogi su zaključili da narodski rečeno skače s cveta na cvet, te da nijedna žena još nije zaslužila do te mere njegovu ljubav i pažnju da je svojom predstavi u javnosti.

Pročitajte: Ovako je Stjepan Hauser čestitao 39. rođendan Rozgi (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Nesumnjivo je da je Stjepan godinama uživao u ulozi zavodnika i takozvanog „večitog neženje“, a po svemu sudeći to će se uskoro promenti. Ženi se Stjepan Hauser vest je koja je kao bomba odjeknula Balkanom, a sve zbog par fotografija koje svedoče veridbi.

Pročitajte: INTERVJU Između skromnosti i luksuza – Stjepan Hauser i Luka Šulić, momci kojima se najsmeliji snovi ostvaruju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Naime, violončelista ruku lepe brinete zatražio je pred objektivom svog fotografa, dok oboje zajedno poziraju kraj skupocenog automobila. Naravno odgovor je bio potvrdan, a to je bilo dovoljno da Hrvatskom a evo sada i kod nas krenu spekulacije na tu temu. Pitanja poput jesu li svekar i svekrva upoznali mladu, jesu li dali blagoslov i hoće li se zaljubjeni par venčati oko Nove Godine ili na proleće samo se nižu, naravno odgovora od violončeliste nije bilo.

Pročitajte: Ovako je Stjepan Hauser čestitao 39. rođendan Rozgi (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

U neko doba, na žalost fanova muzičara, doznalo se da je vest „Ženi se Stjepan Hauser“ samo još jedna od šala šarmantnog Hrvata, poznatog po specifičnom humoru, koji je na ovaj način postigao svoj cilj, a to je da se o njemu i njegovoj muzici piše, piše Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Youtube Printscreen