Pevačica Vesna Đogani
Svet

2 Januara, 2022 19:00

Vesna Đogani: Moja deca imaju više nego što sam ja ikad, za početak oca i majku!

 

Vesna Đogani potresla je sve svojom ispovešću kada je otkrila da je deo detinjstva provela u Domu za nezbrinutu decu, pošto mama nije mogla da brine o njoj, a otac ih je napustio. Iako je sada sa suprugom Đoletom radi punom parom i sebi može da priušti lagodan život, kaže da se ni ona ni deca ne bahate, već da normalno žive.

Vesna Đogani o svojoj deci!

Oni imaju više nego što sam ja ikad imala. Imaju oca, majku, svoju zajednicu, svoje domaćinstvo, topli dom. Bukvalno sve ono što ja nisam imala. U prednosti su debeloj. Ne volim da im govorim šta je i kako bilo u moje vreme. I kako je bilo. Biram način da saopštavam šta je bilo drugačije. Trudim se da budem normalan i dobar roditelj – kaže Vesna i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Kad su materijalne stvari u pitanju, Đole i ja smo u tom smislu normalni, ekonomični, ne preterujemo. Naša deca nisu deca bogataša pa da nemaju pojma gde se nalaze. Skormni su. Vaspitavam ih da budu dobri, zahvalni i vredni. Da se potrude da sami nešto ostvare. Imaju sitne, lepe nagradice za dobro ponašanje, dobre ocene, za red u kući, a čini mi se da i drugi roditelji prave takve “disciplinske” mere. Ni u čemu ne oskudevaju, a ni ne bahate se. Mi smo normalna porodica, nema iskoraka u nečemu što je izvan. Kao roditelj se plašim osnovnih stvar, da deca budu zdrava, srećna, da ih niko ne dira, da ih niko ne zlopuotrebi, povredi. Strog sam ali pravičan roditelj, radim na trome da ne budem gruba, umem da pređem granicu, da budem stroga i nepopustrljiva. To po nekad deluje kao da nemam osećanja, a zapravo to radim za njihovo dobro. Rastem, sazrevam i učim, ne znači po difoltu da sam uvek u pravu.

Vesna dodaje da sa majkom ima sjajan odnos, dok sa ocem ne komunicira.

U mnogo dobrim odnosima sam sa majkom, a tatu ne poznajem. Ne bih se vraćala na te teme više.

FOTO: RAJKO RISTIĆ