Vesna i Đole
Svet

28 Jula, 2022 20:16

Ne želi ništa da gura pod tepih: Vesna Đogani progovorila o porodičnim problemima

Vesna i Đole čine sve da održe sklad u porodici

Brojni skandali pratili su brak Vesne Đogani i njenog supruga Đoleta, a danas među ovim ljubavnim parom vlada harmonija. Ponosni su roditelji dvoje dece, čijem odrastanju i vaspitanju su dali svoj maksimum. Međutim, Vesna je otkrila da kao i u svakoj porodici i kod njih postoje problemi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Pročitajte: Za Đoganijeve nije bilo mesta na krštenju Lunine ćerke: Evo šta o tome kažu Vesna i Đole 

– Kada je moj sin išao u predškolsko, sećam se, iz revolta je bacio pesak na mene jer nije hteo da ide kući, i to prvi i poslednji put tada. Jako se uznemirio jer mi prekidamo njegovu igru, a on kao mali nema osećaj za vreme. On je tim postukom ugrozio moj autoritet kao roditelja, ali sam ja kao roditelj lepo rekla „Ljubavi ti si mene sad jako povredio, ja sam tvoja mama i mnogo te volim, ali ne želim da povrediš tim peskom. Možemo da ostanemo još pet minuta“. Tako dobijamo kompromis, najbitnije je da mi pričamo. Tako on nikada više nije želeo mene da povredi – ispričala je Vesna.

Mnogi se pitaju kako su nakon toliko godina Vesna i Đole poput dva zaljubljena klinca, a recept za uspešan brak i harmoničan odnos u porodici Đogani samo kompromis.

Pročitajte: Vesna Đogani pokazala kućicu u kojoj je odrastala bez oca – Iznela potresne detalje svog detinjstva

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

– Istu stvar sam primenjivala i u priči sa mojim Đoletom, ali i on sa mnom. Uvek jedno drugom otvoreno kažemo šta nam ne odgovara i zbog čega, razgovaramo otvoreno i o tome kako se osećamo oboje u svakoj situaciji, a danas generalno partneri ne pričaju. Ja imam Đoleta koji je Rak u horoskopu, znači preemotivan je i prezatvoren tako da ja realno nikada ne znam koliko je sati kod njega. Zato ja očekujem da mi on sve kaže, ali moram da priznam da se dosta promenio zbog mene. Od kada smo krenuli tako o svemu da pričamo mi više nemamo problema – otkrila je pevačica, a nedavno je otkrila da uživa u mali znacima pažnje kojima njen suprug neretko začini njihov odnos.

– Veoma često me iznenadi, čak nevezano za praznike. Svaki put kad vidi da mi se nešto dopada ili proceni da mi baš to nešto treba, on mi kupi.

IZVOR: KURIR/GRANDONLINE

FOTO: INSTAGRAM