Star

11 Septembra, 2020 23:00

VESNA NAREDILA RELJI! „Pravi Nikoliji bebu, dok još mogu da vam POMAŽEM!”

Vesna Zmijanac totalno se posvetila unuki Rei i ona joj je centar sveta. Međutim, kako se i sama kaje što pored Nikolije nije imala još dece, obavila je razgovor sa zetom Reljom, kako njena unuka ne bi ostala jedinica!

Želja joj je da dočeka još jedno unuče!

Vesna obožava da provodi vreme sa unukom, preporodila se od kada se Rea rodila. Mada, nadala se da će nakon unuke, Relja i Nikiloja da joj brzo podare još jedno unuče, a kako vidi da to nemaju u planu u skorije vreme, ona je nekoliko puta nabacila ćerki da treba da rađa sada dok je mlada, ali se Nikolija uvek ljuti kada joj Vesna to kaže, pa je ona rešila da popriča sa Reljom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана

U neobaveznom ćaskanju mu je ispričala da joj je mnogo žao što pored Nikolije nema još dece i da ne bi trebalo da Rea bude uskraćena za brata ili sestru. Čak mu je rekla ‘Pravite decu, sada dok ja još mogu da vam pomažem i da ih čuvam!’ Relja se samo smeškao i rekao joj da ima vremena, da su mladi i da sigurno neće ostati samo na jednom detetu! – priča izvor ta naš časopis i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Relja Popović (@reljarelja) дана

To je Vesnu utešilo, ali sa druge strane, ne bi volela da prave baš veliku razliku između dece. Rea sada ima četiri godine, mnogo je pametna devojčica i mnogo bi se radovala da joj mama i tata podare bebu. Opasna je Vesna, čak i sa unukom priča o tome i stalno je pita da li bi volela da dobije batu ili seku! – završava izvor STARA!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR