vesna rivas i goca božinovska
Svet

28 Maja, 2022 21:00

Vesna Rivas provocira: Goca Božinovska me mrzi jer znam sve o njoj!

Vesna Rivas i Goca Božinovska se ponovo prepucavaju

Sukob Vesne Rivas i Goce Božinovske godinama ne jenjava. Gostujući u jednoj emisiji Vesna je priznala kako je nastao problem između njih i šta je to što najviše zamera Goci.

Vesna Rivas i Goca Božinovska godinama ne pričaju

– Dok smo bile mlađe i lepše Goca Božinovska je bila jako ljubomorna na mene i tada su naši sukobi bili tog tipa. Ona mene čačka, hoće da me povredi, a nema materijala, a onda ja njoj pljas i eto rata. Mrzi me žena što znam sve o njoj – kaže Vesna Rivas koja se i seća tuče sa Božinovskom u Farmi:

Pročitajte: Nećete verovati čime se bavila Vesna Rivas pre pevanja i astrologije!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Rivas Official (@rivasvesna)

– Ona ti se napije kao majka tu noć, i krene naše prepucavanje. Govori mi ovakva si, onakva si, niko te neće i ja joj kažem da se zapita što joj je muž na njene oči spavao sa njenim drugaricama. A ona meni na to odgovara: Pa šta, bio je lep. Odvala godine! A onda, ne zna kako će da mi vrati, pa kaže Gde su ti miomi, što ih ne lečiš i krene rukom za majicu, a meni samo poleti ruka i bam! To je puklo! to je eksplodiralo – priseća se Vesna, a možda i ne zna da je te noći Mirko Šijan krenuo put Lisovića da odbrani majku, ali je skandal sprečila Svetlana Ražnatović koja mu nije dala da ode I napravi haos.

Pročitajte: Goca Božinovska se moli da njen unuk ne prođe kao sin Mirko! Proganjaju je strašne slike iz prošlosti!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

Inače, Goca Vesni nikada neće oprostiti ni klevetu da je radila za pare, a koju je ova izrekla pre mnogo godina :

– To zna cela estrada, samo ćute o tome. Ja imam dokaze za to. Menadžeri i vlasnici kafana bruje o tome. Odakle bih ja to znala da mi nisu rekli? Nekada je nastupala kao Goca ‘Oluja’, taj podatak sve govori. To se dešavalo pre dosta godina. Snimala je sa Halidom Muslimovićem i njegovim jaranima. Javila su mi se mnogo jaka imena sa estrade koji su mi čestitali, mnogi od njih bi je zgromili – izjavila je tada Vesna.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić