vesna rivas i goca božinovska
Svet

28 Novembra, 2021 17:00

Vesna Rivas OTKRILA! Dalilu i Dejana finasirale vehabije!

Vesna Rivas Dalilu i Dejana Dragojevića zna, što bi narod rekao, kao zlu paru. Zajedno su bili u “Parovima”, a u to vreme otkrila je i tajnu placa u Šepeku, na kom su ovo dvoje sazidali kuću.

Dalilu i Dejanu finasirale vehabije!

Uz to Vesna je u svom stilu pojasnila i ko je finasirao Dalilu i Dejana dok su bili u braku, i kakav im je bila namera da njih dvoje pošalju u rijaliti.

Huso ne može da prepisuje plac i kuću Dejanu jer ta parcela nije njegova. Vlasnici su brat i sestra koji su posle rata devedesetih prebegli u Austriju, pa Nemačku, da bi na kraju brat završio u Americi. Dosta ljudi iz Šepeka ih je zvalo da kupi taj plac, to mi je pričala sestra koja je u Nemačkoj. Iako nacionalsnost nije bitna, moram da kažem da su oni Srbi, a jedan od razloga što ne žele ni da se vrate niti da prodaju zemlju je taj što je sad to mesto pretežno naseljeno, kako mi je rekla, vehabijama.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic

Pa, šta će biti sa tom kućom, ko će tamo živeti?

Pravi naslednici ne planiraju da se vrate, oni su izgradili nove živote daleko od Balkana, a Dalila i Dejan ne smeju da se vrate. Ogromne pare su upumpane u njih, u Dalilinu pobedu i Dejanov dobar plasman. Finansirali su ih razni fanatici, udruženja, a vi čitajte između redova. Oni su promovisali njihov porodičan život, hteli su da predstave tu sredinu kao lepu, pitomu, bez ekstrema. Iako se javno ne priča o tome, rečeno mi je da je Dejan zaista prešao u islam, pa su i na konto toga dobijali novac. Nije on to uradio zbog para, da se razumemo, već je njegova odluka dovela do toga da im još više pomažu. I, onda, šta se desi? Skandal i sramota pred milionima gledalaca. Ne bila im ja u koži po završetku rijalitija.

Dalila sa Carem zamalo da napravi bebu, je l’ bi sa njim smela nazad?

Ona je htela i Mladenu da rodi. Dok smo bili u ‘Parovima’ pronela se informacija da prvi par u kom devojka ostane trudna i zadrži bebu dobija 50.000 evra. Dalila i Mladen se istog momenta bacaju na posao! Po tri puta dnevno se j**u gde stignu, trese se tuš-kabina, trpali su se kao mladi majmuni. Sledeći mesec donose Dalili test, ona slomljena, plače, Mladen je teši, kao da je neko umro. Sve ovo što i sada radi je zbog novca. Njena najveća želja je da bude kao ove urbane ribe po rijalitijima.

Miljanu poznaješ od njenog prvog učešća u rijalitiju.

Duša, uvek kad izađe iz rijalitija zove da pita samo za jedno – da li je Zola stvarno voli ili je sa njom iz interesa. Rekla sam joj da su kompatibilni i da su se sreli van scene, van kamera, oni bi ostali i opstali. Išlo bi dokle bi išlo. Međutim, kod njih su sad u igri velike pare, popularnost. Njih dvoje sve rade na silu, da zarade pare.

Marija Kulić

Je l’ Marija tražila da njoj gledaš u karte?

Jeste. Pričale smo nas dve o svemu. Oni su svesni Miljaninog ponašanja, naravi, pa pita ko će nju da oženi i kad će da ima normalan život. Svesna je da jednog dana neće biti ni nje ni Siniše, da će sestre da odu svaka na svoju stranu sa svojim porodicama, pa da Miljana ne bi sama ostala. A gledala sam joj i zbog bolesti. Kao što sam i videla, sa njom će sve biti kako treba. Međutim, Siniša me brine. Njegovo stanje je klimavo, ima tu još da se radi sa njim. Ako bude sledeću godinu pregrmeo, slušao savete lekara, živeće ko kornjača. Ali, sledeću godinu mora da pregura. – ispričala je Vesna Rivas za SVET!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ