Vesna Rivas
Svet

31 Decembra, 2021 17:00

Vesna Rivas predviđa 2022: EVO KAKAV PAKAO NAS OČEKUJE U SLEDEĆOJ GODINI!

Vesna Rivas predviđa 2022!

Vesna Rivas pevačica i numerolog, u narodu poznata i kao „beli mag“, specijalno pred kraj godine otkriva kakva nas predstojeća godina čeka!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Rivas Official (@rivasvesna)

EVO KAKAV PAKAO NAS OČEKUJE U SLEDEĆOJ GODINI!

Naime, pevačica je istakla da nas u narednoj godini prema njenim predviđanjima mnoge afere ćemo otkriti u narednoj godini, kako ona sama kaže, brakovi će masovno pucati, ljudi će se razilaziti.  Takođe. 2022. je i godina podmuklih bolesti, crne magije i porodičnih prokletstava. Rijaliti učesnica navela je da crni petak dolazi svima onima koji su krali, varali i bili lenji.

-Sada smo u karmičkim promenama, što znači da na sedamdeset posto stvari ne možemo da utičemo, prosto nam se dešava to što smo nakupili.  Ne može jedan partner da vara onog drugog, ljubav je dvosmerna ulica, nije jednosmerna, Ne može da se spoji materijalno i duhovno, jednostavno spojiš je sa dva dobra materijalna mozga, što se kaže, ili dve energije i napraviš ćudo u sistemu, a duhovno ide sa duhovnim, uvek bilo i biće – izjavila je Vesna za „Objektiv“.

Pevačica se osvrnula na „godinu šestice“ koja u astrologiji važi za godinu koja je bitna za svakog pojedinca, te je veoma važna u životu svakoga od nas. jer govori o događajima i energijama koji su prisutni kod nas u toku jednogodišnjeg perioda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Rivas Official (@rivasvesna)

-Prvi deo godine će biti raščišćavanje kada su porodični odnosi u pitanju, veze, brakovi, brakovi masovno pucaju, to ste primetili u poslednjih dva, tri meseca, i tek će pucati, sve što je trulo, mora da pukne. Sve što nije obostranog smera, da li se nalazimo po duhovnoj ili materijalnoj osnovi, jednostavno više neće opstati. U drugoj polovini godine već je čistije more – rekla je Vesna.

Numerolog je zatim otkrio šta nas sve očekuje u 2022. godini i koje zezde će nam  biti naklonjene.

vesna rivas

Rajko Ristić

-Po meni, jedna od najtežih godina, jer treba se suočiti sa istinama, nema više laganja, mazanja, lažnih nadanja. Mnogo će biti teška godina za ljude koji su se kitili tuđim perijem. Ovo je godina pravde gde će pobediti onaj koji je zaista radio, koji je zaista zaslužio – rekla je Vesna u specijalnom intervjuu.

Pročitajte: VESNA RIVAS OTKRIVA: Dalilu i Dejana finansirale vehabije!

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Objektiv

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/INSTAGRAM