vesna rivas i goca božinovska
Svet

21 Maja, 2022 19:00

Vesna Rivas šokirala priznanjem: „Pijana sam silovala dečka”

Vesnu Rivas godinama su povezivali sa pojedinim kriminalcima. Iako nije jedna od njih, Vesna ističe da su joj opasni momci oduvek čuvali leđa jer je njen otac bio pravi čukarički mangup.

Vesna Rivas otkrila nepoznate detalje iz svog života

– Moj otac je bio pravi beogradski mangup i svi su čuvali Nidžinu ćeru. Sećam se prve igranke na koju me pustio, plesala sam sa drugarom iz škole, tata je uleteo sa velikim nožem, a njegova dva drugara su zaustavila muziku toj diskoteci. Moj otac je tada krenuo na ovog dečka sa nožem i pitao: što si ti stisao moju ćerku – priseća se Vesna i otkriva da je prvo s*ksualno iskustvo doživela čim je otac prestao da je kontroliše.

Pročitajte: Crne prognoze Vesne Rivas! Dejan će UBITI Dalilu ili sebe!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Rivas Official (@rivasvesna)

– Sa 18 godina sam izgubila nevinost. Čim je tata prestao da me vodi kod ginekologa. Znači tata i mama su sve do punolestva vodili kod ginekologa na utvrđivanje devičanstva. Prvo iskustvo bilo je sa dečkom koji je bio moja platonska ljubav, ja sam njega silovala. Prvo sam morala da se napijem, popila sam dva vermuta i na njega, reko trešnjo moja dođi vamo. Više se nismo odvajali – rekla je Vesna prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

FOTO: Rajko Ristić