zorica markovic trauma
Svet

11 Oktobra, 2021 12:16

Vesna Rivas: „Zorica Marković imala INFARKT zbog STRAHA od ljubavnika!”

Vesna Rivas svojevremno je otkrila ogromnu traumu koju je Zorica Marković preživela. Kako je Vesna pričala, Zorica Marković se dugo oprovljala od veze u kojoj je bila, jer je nakon raskida zbog trauma imala infarkt.

Zorica Marković imala infarkt od straha!

Vesna Rivas je sipričala kako je njena koleginica Zorica bila u vezi sa opasnim frajerom, ali da je on nju maltertirao, konstantno psihički, a ponekad i fizički. Kako je vesna otkrila Zorica je uspela da pobegne ali ju je on proganjao, zbog straha i traume doživela je infarkt, pa je bila i na operacijama srca.

Zorica je imala ljubavnika, koji ju je godinama zlostavljao. On je bio veoma zgodan, ali i opasan. Brinuo je o njoj i njenom maloletnom sinu, živeli su zajedno na Senjaku. Pošto joj je u to vreme posao dobro išao, otvorila je mini-market u blizini stana. Ma sve je bilo super, ali nedugo zatim veza joj se pretvorila u pakao zbog njegove naravi. Zorica nije imala kontrolu nad finansijama, a konstantno je bila psihički, a nekad i fizički maltretirana. Nije mogla bez njega da ode ni na nastup ni u emisiju. Ni sa kim se nije družila, ma nije joj dozvoljavao ni da ima mobilni telefon. Kad on nije sa njom, tu je njegovo obezbeđenje, pratili su je bukvalno u stopu – govorila je Vesna, objašnjavajući kako je Zorica pokušala da pobegne od dotičnog:

vesna rivas

Uspela je da ga napusti, i to preko noći. Pobegla je od njega sa sinom. Priča se da je bio besan i da je ozbiljno tragao za njom, a ona nije smela da peva nigde kako joj ne bi ušao u trag. Posle Kragujevca, gde se skrivala, otišla je u Nemačku, i tu je živela godinu dana. Nakon toga se vratila i doživela infarkt. Zdravlje joj je stradalo od straha. Te 2007. godine, dok je pevala na svadbi u Požarevcu, pala je i doživela kliničku smrt, ali na svu sreću, lekari su je vratili u život. Tada je definitivno uspela da se spase od tog svog ljubavnika. Ugradili su joj tri bajpasa, ali morala je da peva kako bi imala od čega da živi. Ona je baš imala tešku prošlost, a taj čovek mnogima je ulivao strah. Ne želim čak ni ime da mu spomenem. Cela estrada mu se divila i zavidela Zorki jer je uvek imala dobre frajere, trenirao je, vodio zdrav život bez alkohola, ali džaba.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ