DRAGANA MIRKOVIĆ I LEPA BRENA
Scandal

1 Januara, 2022 17:00

Vesna Zmijanac i Lepa Brena bile ljubomorne na Draganu Mirković?! Otkriveno da li su se mrzele u mladosti!

Dragana Mirković ispričala istinu o svom druženju sa Brenom!

Lepa Brena

Rajko Ristić

Dragana Mirković i Lepa Brena obnovile su druženje kada su se srele u Monte Karlu gde su provele nezaboravan odmor! Međutim, pre toga se dosta nagađalo da li su dve pevačice u dobrim odnosima budući da Dragana dugo nije dolazila na Grand, a ni Brene nije bilo na njenoj DM TV! Srećom, Dragana je sve objasnila i stavila tačku na tračeve da je ikada imala sukob sa Brenom!

– Mnogo se nagađalo da su Brena i Dragana u svađi, a njih su samo životne okolnosti razdvojile – započinje naš izvor i dodaje:

Dragana se udala i otišla u Beč, Brena je ostala u Beogradu. Obe imaju decu, karijere, sve je to mnogo obaveza. Ali to ne znači da su se nekad svađale. Ma taman posla. One se baš super slažu i nikada nisu imale ni jedan jedini problem – objasnio je naš izvor, a Dragana se prisetila svojih početaka na estradi i dana kada se nije odvajala od Brene:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Posle dužeg vremena, Brena i ja samo imale vremena da popričamo o svemu!

dragana mirkovic

Dragan Gajić

– Posle dužeg vremena imale smo dosta vremena da pričamo zajedno o svemu, da se družimo i uživamo. Prisećale smo se mnogih emotivnih trenutaka u našim životima. Naročito vremena kada je postala mama, a ja bila slobodna devojka pa sam stalno bila sa njom. Kada sam se pojavila na sceni, Brena i Vesna Zmijanac su bile najpopularnije. Ni jedna ni druga nisu bile ljubomorne, a i zašto bi bile, obe su me prihvatile. Pitajte Vesnu kako me je hvalila i govorila da ću lom da napravim sa karijerom – objasnila je Dragana.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ/DRAGAN GAJIĆ/INSTAGRAM