Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac svet novine svet portal
Svet

June 7, 2024 11:48

By

Poznatu pevačicu muž napustio zbog Vesne Zmijanac: On ženu krivi za sve i ovako se pravda

Vesna Zmijanac ljubavni život delimično skriva od javnosti

Folk diva Vesna Zmijanac godinama je važila za najveću jugoslovensku zavodnicu, na čiji šarm i lepotu su pali brojni poznati muškarci, a među njima je i muž pevačice Mire Kosovke.

Vesna Zmijanac ljubavni život nikada nije krila od javnosti, međutim, Mira tvrdi da Vesna 1997. godine bila s njenim mužem, ali da je to skrivala.

Vesna Zmijanac ljubavni životsvet portal svet

Ata images

Pevačicin muž, takođe pevač, Branko Višnjić, koji je s njom bio u brak koji je trajao svega 11 meseci, tvrdio je za naš časopis Svet da su to Mirine izmišljotine.

– Izvor od kojeg je potekla navedena informacija se zna. Mira Kosovka, moja bivša supruga, takve izjave dala je u nekoliko časopisa. Nije mi namera da polemišem. Mojoj bivšoj ljubavi, sve najlepše. Žene su nežniji pol, te im treba oprostiti neke nepromišljenosti. Jedino što želim je da negiram bilo kakvu vezu emotivne prirode sa Vesnom Zmijanac – pričao je Branko za Svet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)


– Vesna i ja smo se upoznali na rođendanu kompozitorke koja je radila za nju i Miru. Tada je čula moje “muziciranje” i zainteresovala se za moj rad. Rodila se ideja da uradimo jednu pesmu u duetu, koja bi se našla i na njenoj i mojoj ploči. U svakom slučaju takva dama i estradna zvezda kao što je Vesna, bila je spremna da mi pomogne da napredujem u karijeri. Na tome sam joj zahvalan, jer je to htela da učini iz najboljih namera, drugarski.

Pročitajte Stara, zajednička fotografija Vesne i Zorice otkriva koja od njih dve je bolje izgledala

Na primedbu da je  Vesna Zmijanac izjavila da on ne zna da on ne zna da peva, te da ona nikad ne bi bila s mužem Mire Kosovke, Branko

– To mene pogađa. Vesna je iznervirana i iritirana Mirinim optužbama da me je ona preotela. Pa nisam ja stvar, pa da prelazim iz ruke ruku i da žene preko telefona o tome odlučuju. Jednom prilikom Mira mi je rekla: “ldi, živi s njom!”. Hteo sam da se pravdam, ali su mi onda počele lepo zvučati te reči, ali samo kao naslov neke, od mojih budućih pesama. Sve mi liči na košmar. Žao mi je što su nesmotrene izjave moje bivše žene dovele do raskida jedne saradnje koja bi mogla biti veoma zanimljiva.

Vesna Zmijanac ljubavni život svet portal svet

Ata images

Mira Kosovka s druge strane nije štedela bivšeg muža.

– Volela sam ga, bezbroj puta sam mu praštala. Stalno sam za njega nalazila opravdanja. Da me je izdao zbog Ijubavi prema drugoj ženi, razumela bih ga i oprostila bih mu ponovo. Ali, izdaju iz interesa ne praštam. Njegovoj novoj zaštitnici sam se zahvalila. Najozbiljnije! Žena mi je otvorila oči, skinula mi samar s leđa. Ona je moj spasilac.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM