Izgled Vesne Dedić svet tabloid svet portal
Svet

September 7, 2022 15:30

By

Vesna Dedić podelila tužne vesti, porodica slomljena zbog gubitka: Dete, pratili smo te kako odrastaš

Vest o tragediji slomila Vesnu Dedić

Nakon tužne vesti da je u strašnoj saobraćajnoj nesreći tragično nastradao mladi automobilista Nikola Asanović iz Podgorice, mnogi prijatelji, ali i kolege iz celog regiona na društvenim mrežama opraštaju se od njega emotivnim rečima. Među njima, oglasila se Vesna Dedić potresnim rečima koje razaraju srce.

Pročitajte: Skandal u emisiji – Vesna Dedić otkrila zbog čega se Žika Jakšić razveo, on joj nije ostao dužan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Na društvenoj mreži “Instagram” voditeljka je podelila svoju tugu te uz objavu crno-bele fotografije mladog moATA mka napisala dirljivu poruku:

– Poslednji pozdrav Nikoli Asanoviću, rekorderu brojnih staza, višestrukom državnom šampionu, osvajaču trofeja na evropskim takmičenjima… Nikom nikad da se ne desi ova bol koju delimo sa Kaćom i Goranom svi mi koji smo sa celom porodicom Asanović delili najlepše trenutke naših života na Pržnom, pratili te kako odrastaš i navijali za tebe. Počivaj u miru Nikola, gde god da si odneo zauvek Kaćinu lepotu i Goranovu hrabrost – sa velikim bolom oprostila se Vesna od sina porodičnih prijatelja sa kojima je u veoma bliskim odnosima, a koji su sada zavijeni u crno.

Javnost je ostala nema na vesti o tragediji. Niko nikad neće zaboraviti osmeh i žar kojim je plenio sjajni Asanović…

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images