scandal

March 22, 2020 18:00

By

Karićev drug otkriva tajnu: ANA I STEFAN SE JOŠ UVEK VOLE! Imaju TAJNI plan!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI

Samo za SCANDAL! drug Stefana Karića tvrdi da emocije između Stefana i Ane Korać još uvek postoje! Štaviše, kako on kaže, te emocije su veoma jake, a njih dvoje vrebaju pravi trenutak da se ponovo spoje!

BAJAGA: Dok nema koncerata, radim na novom albumu i na filmskoj muzici

Anabela u ratu sa SVIMA! Žestoki okršaj sa Gagijem i Miljkovićem – Luna BEŽI!

Miljković prevario Lunu sa Zvezdom Granda?! Pijan je dohvatio u klubu pa razmenjivali strasne poljupce?!

Ana i Stefan su imali emocije jedno prema drugome!

– Anu i Stefana je sudbina razdvojila, ali protiv emocija ne mogu da se bore – započinje za SCANDAL! Stefanov drug i nastavlja:

– Njih dvoje su bili kratko zajedno, to je bila kao neka avantura, ali daleko od toga da je to bila samo šema, prosto, nije bio trenutak da ostanu zajedno. Isprečili su se između njih neki drugi ljudi, odnosno, neke Stefanove bivše, kao i neke Anine veze iz prošlosti i tada nisu mogli da uplove u zvaničnu vezu jedino iz tih razloga. Međutim, Ana je rekla Stefanu da će doći trenutak da njih dvoje budu zajedno. Objasnila mu je da je sigurna da će se skrasiti pored njega i da njihovo vreme tek dolazi – priča drug za SCANDAL! i dodaje:

– Ipak, u međuvremenu, ona je ušla u Zadrugu i desila joj se veza sa Davidom, bila je tamo u zatvorenom prostoru i morala je za nekog da se veže, ali nikad ona nije odustala od Stefana. Prosto, putevi su im se razišli, međutim, emocije su i dalje tu. Mislim da je pitanje trenutka kada će opet biti zajedno jer su sada blizu jedno drugome. Jedino što Ana mora da kaže Davidu da je Stefan onaj kojeg voli, a to nije baš lako. Ali verujte mi, to će se desiti, siguran sam. Kad vam kažem, Ana i Stefan su par koji će opstati, ovo sa Davidom je samo Anina faza u koju je upala jer joj prošle sezone Stefan nije bio u blizini što sada nije slučaj – završava drug za magazin SCANDAL!.