scandal

May 30, 2020 17:00

By

Anu Korać čeka HAOS sa Kristijanom! SCANDAL! otkriva zašto ga se PLAŠI!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ana Korać je nasmrt preplašena od Kristijana Golubovića! Najpre je strepela da će Kiki ući u Zadrugu 3, a kako se to ipak nije desilo, pao joj je kamen sa srca. Doduše, samo na kratko!

ANA ĆE ZAVRŠITI SA KRISTIJANOM?

Naime, sada je izvesno da će Golubović biti ravnopravni učesnik Zadruge 4, a ako i ona uđe, što je takođe moguće, moraće dobro da se pripremi!
– Ana je svesna da je devojka koja bi Kristijanu zapala za oko. Ona je negovana, ne pije i ne puši, a on samo takve žene priznaje i na njih se lepi – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Indy i Edita više NE GOVORE! Sestre ponovo u SVAĐI!

PROČITAJTE JOŠ: Severina našla Igoru TAJNE PORUKE! ODLEPILA što je VARA!

Zato se on i za Staniju zalepio na Farmi jer je baš takva, negovana i bez poroka, međutim, svi znamo, pa tako i Koraćeva, da je Kiki bez dlake na jeziku i da voli da dominira. On je nekako uvek u centru pažnje i okruži sebe takmičarima koji su u rijalitijima favoriti, pa bi se to svakako desilo i sa njom. Zato se i plašila kad je pročitala da postoji mogućnost da će Kiki uću u treću sezonu. Međutim, kako do toga nije došlo, pao joj je kamen sa srca. E sad, pošto će Kristijan sigurno ući u Zadrugu 4, vrlo je moguće da se tu sretne s Koraćevom, naravno, samo u slučaju da i ona potpiše ugovor za još jednu sezonu. Ali, o tom, potom… Ima vremena do četvrte sezone, a svakako verujemo da bi se Ana dobro naoružala, te da bi izašla na kraj i sa Kristijanom na kojeg su mnoge rijaliti učesnice pale!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL