scandal

March 22, 2020 14:00

By

KRAJ – BEKUTA NAPUSTILA MRKU!? Noćima spavala kod snaje, a onda otišla na put…

SCANDAL U NOVOM BROJU DONOSI! 

Kako SCANDAL! saznaje, Milutin Mrkonjić ozbiljno je naljutio svoju partnerku Anu Bekutu kada je mrtav hladan rekao da je jedna njihova komšinica baš dobra riba!

“Lunu i Ninu je PREBILA jer su krišom došle na rođendan mog sina! Muža tuče stolicom!” Đole Đogani žestoko napljuvao Anabelu!

Dušica Jakovljević doživela SAOBRAĆAJKU! Jeziva ispovest voditeljke: “Tresla sam se, osetila sam udarac!”

Oglasila se Marija Šerifović iz KARANTINA! Ovo više ne može da RADI!

Bekuta mu je ovog puta baš zamerila!

Ali ni to nije sve, na to je dodao da mu se baš ta komšinica redovno nabacuje, pa je Bekuti pao mrak na oči!

– Kad je Ana čula kako Mrka priča o komšinici, pocrvenela je od besa – priča izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kad je Mrka rekao da je komšinica baš dobra mačka i da mu se redovno nabacuje, i to sve pred komšinicom. Ana to nikako nije mogla da prihvati kao šalu jer ona ima neke granice i preko njih neće da ide, posebno ne dozvoljava takve šale pred njom! Zato se i spakovala i otišla kod snaje da se malo skloni od svega! Nije mogla da podnese ni Milutina koji se s tim tako olako šegači, a bogami je i komšinica preterala, jer mu se kad god ga je videla, otvoreno nabacivala. Da bi sve to prevazišla, Ana je boravila nekoliko dana kod snajke, a potom je sa unukom Sonjom otišla na put – priča izvor  za magazin SCANDAL! i nastavlja:

– Mrka kad je shvatio da je preterao, baš se uspaničio i rastužio. Nije on mislio ozbiljno s tom komšinicom, samo se malo šalio, ali Ana to nije htela da prihvati. Dok je bila na putu, zvao je non-stop i izjavljivao joj ljubav. Objasno joj je da je samo hteo da bude džentlmen, ali da nju ne bi menjao ni za jednu na svetu jer nema lepše i bolje. Bogami je morao da se pomuči, ali mu je Ana na kraju oprostila. Pa zna i ona da je Mrka voli, ali neće žena da gazi svoje principe i u pravu je – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: youtube printscreen