scandal

February 18, 2020 13:00

By

Bomba vest – MILJANA SE VRAĆA U RIJALITI! Staje pred kamere sa malim Željkom!

Miljana Kulić je pre nekoliko dana diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga”. Voditelj Milan Milošević, obavestio je zadrugare da je Veliki šef odlučio da Miljana napusti rijaliti zbog vređanja produkcije i čestih sukoba sa rijaliti cimerima.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

BEKSTVO IZ ZADRUGE PREKO KROVA! Obezbeđenje hitno reagovalo – DRAMA u Beloj kući! Isplivao necenzurisan snimak!

Darko Lazić će dići ruku na Anu Sević! Njih dvoje još nisu raskrstili – upozorava on!

 

Miljana je rekla nakon diskvalifikacije da ne želi da se vraća u rijaliti, već da želi da uživa bez kamera i da se posveti svom sinu Željku. Međutim, kako stvari stoje, Kulićeva ne može bez rijalitija.

Miljana je na svom Instagram profilu najavila da planira da pokrene svoj rijaliti koji će se emitovati na Jutjubu.

– Dragi moji, uskoro se selim u svoj stan i počinjem sa svojim rijalitijem, koji ćete moći da gledate na Jutjubu – napisala je Kulićeva na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da će se, za razliku kada je bio u Zadruzi, Željko u novom Miljaninom projektu snimati i da ništa neće biti cenzurisano, tako da će oni koji budu zainteresovani da gledaju njen rijaliti, moći da je vide kako kuva, rasprema stan, ali se i svađa sa roditeljima, sestrama i prijateljima, jer kako je priznala, ništa neće biti cenzurisano!

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal