scandal

February 13, 2020 10:00

By

Ceca hitno gradi još jednu vilu na Kipru! Otkrivamo PRAVI razlog njene odluke!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ceca Ražnatović je sa sestrom Lidijom provela dve nedelje na Kipru, ali ne zbog uživanja!

Ona hitno gradi još jedan sprat na vili koju ima u svom posedu, a koji mora da bude završena za manje od mesec dana. Kako Scandal! donosi u svom broju, ona je prvobitno planirala da na svom posedu sagradi još jednu luksuznu vilu, međutim, kako je dugo pregovarala i konsultovala se sa arhitektom, došli su oboje do zaključka da je bolje da se na postojeću vilu sagradi još jedan luksuzni sprat, a da se gradnja nove kuće izbegne jer bi to narušilo lepotu dvorišta koje krasi predivan travnjak, bazen, te pogled na more.

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Bukti rat pevačica! Stoja besna na Bekutu, ne oprašta joj OVO!

Sloboda za Vojina! Poznati glumački par skinuo burme! Razvode se!?

Ceca nije odmarala, već je nadgledala radove!

Inače, Ceca je u dogovoru sa ćerkom Anastasijom došla na ideju da sagradi još jedan sprat na luksuznu vilu koji će biti veličine već postojeće kuće! A osim novog sprata, pevačica je renovirala i postojeće objekte – urađena su nova kupatila u svim sobama, nameštaj je kompletno promenjen, a ni kuhinja nije ostala ona od ranije. Sve novo stiglo je iz Italije i Francuske, a u vili preovlađuje najkvalitetniji mermer, kao i nameštaj od prirodnih i kvalitetnih materijala, tako da će i novi sprat biti izgrađen u tom stilu, sa mnogo modernih detalja i svetlih tonova. Kako smo još saznali, sprat koji se gradi predviđen je za Anastasiju, a ona bi takođe trebalo da, nakon odmora u Tajlandu, spakuje kofere i ode na Kipar kako bi i sama imala uvid u rad majstora budući da se radi o prostoru u kom će ona boraviti, pa joj je i te kako važno da svaki detalj i sitnica budu perfektni.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Čini sve za decu i njihovu udobnost i bezbrižnost

Ceca je sa arhitektom mesecima unazad pravila planove i do detalja osmislila projekat. Želela je da bude uključena u svaki segment, te se tome maksimalno posvetila. Gledala je kataloge, proučavala uzorke i kvalitet materijala i brojne druge stvari, neophodne za kvalitetnu gradnju. Ona na Instagramu prati veliki broj stranica koje se tiču uređena stanova i kuća, pa je baš potkovana i ništa ne može da joj promakne – kaže naš izvor i dodaje:

View this post on Instagram

Good morning, sunshine! 💜☀️

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

– Drugim rečima, kad god joj dosadi gradska vreva, izlasci i beogradski žamor, Taša će moći da se spakuje i pobegne u svoj luksuzni kutak na obali mora. U svakom slučaju, njihova porodica se širi, beba je na putu, Bogu hvala ima ih sve više. Njima je što veći prostor za život svuda neophodan, a Ceca nikad nije žalila da uloži u svoje kuće jer najviše voli da provodi vreme u krugu porodice. To joj je draže od svakog egzotičnog putovanja ili destinacije. Ovaj sprat je rezervisan za Tašu, ali naravno da će se i tu i u već postojećoj vili baškariti cela porodica i svi njihovi prijatelji – zaključio je izvor Scandala!.

VIŠE O TOME KAKO ĆE IZGLEDATI NOVA CECINA OAZA NA KIPRU, PROČITAJTE U AKTUELNOM BROJU “SCANDAL!”-a

AUTOR: Scandal

FOTO: Privatna arhiva