scandal

November 29, 2019 21:00

By

ČOLINU ŽENU FANOVI IZBOLI NOŽEM: Obožavateljka iskočila iz publike i ISEKLA JOJ LICE, a razlog je SKANDALOZAN!


Popularni pevač Zdravko Čolić oduvek je važio za najboljeg frajera na domaćoj javnoj sceni, a mnoge devojke su padale na njegov šarm.

Ipak, njegovo srce je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dve ćerke – Unu i Laru.

Iako 16 godina uživaju u skladnom bračnom odnosu, suprugu Zdravka Čolića retko kada imamo prilike da vidimo u javnosti, a mnogi spekulišu da je ovaj događaj povod za to.

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena.

Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena za ceo život.

Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti”, rekao je Čola u jednom intervjuu, prenosi Espreso.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga”, rekao je pevač.

Za Čolom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni pre ni posle njega nije doživela nijedna domaća zvezda. Devojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske novine pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uza zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: „Dođe, poljubi ga i, ooop, pade!“ Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta“, prisetio se Čolić jednom prilikom.

https://svet-scandal.rs/vesti/ovo-je-glumica-sa-kojom-se-zabavljao-zdravko-colic-pesma-noc-mi-te-duguje-posvecena-je-upravo-njoj/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen