scandal

February 26, 2020 14:30

By

Dara Bubamara priznala šta voli da joj muškarci rade! A OVO je njena neostvarena želja!

Dara Bubamara je gostovala u emisiji “Ekskluzivno” i tom prilikom je otkrila nepoznate stvari o njenom emotivnom životu. Pevačica je rešila da se našali i da šaljivim odgovorima nasmeje publiku.

I sama se nasmejala kada je čula prvo pitanje, inspirisanim refrenom pesme “Oro” Jelene Tomašević.

NOVI STAR! Luna skupila dokaze protiv Marka! Vraća se da ga UNIŠTI! Viki i Dara se umalo POTUKLE! Miljana pretila Darkovoj verenici! Otkrivamo gde sada radi Snežanin sin!

Aleksandra Subotić TRUDNA! Karađorđe POTVRDIO “Jedva čekam da se beba rodi”

Milica Pavlović PROGOVORILA o dejtu sa Čodom! “To mi je bio prvi put da…”

– Čudno pitanje da li su muškarci voleli da me nunaju… Da, voleli su da me nunaju i želela bih i bivši frajeri da me sada nunaju, ali ja kad s nekim završim nema nunanja – rekla je vidno raspoložena Dara, a potom dodala da su joj sve ljubavi uglavnom fatalne.

– Problem je kada me ne vole “normalno”, već im postanem opsesija… Tad nastane problem, tako da bih volela da me, stvarno, muškarci manje vole.

Takođe ističe da mnogi o njoj imaju iskrivljeno mišljenje, te da ona ne voli da menja partnere, već je oduvek maštala o jednom čoveku za ceo život.

– Ja bih baš volela da sam se jednom udala i to bilo za ceo život. Ja sam takva po prirodi, možda ne izgleda tako, ali ja sam u fazonu da volim da imam jednog muškarca, da budem non-stop sa njim, ali eto, tako mi se desilo da nije išlo i nisam imala jednog.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen