scandal

March 11, 2020 20:00

By

Darko Lazić i Tanja Savić ne mogu očima da se gledaju?! Otkrivamo pozadinu sukoba!

Darko Lazić i Tanja Savić očima ne mogu da vide jedno drugo! Iako to javno ne pokazuju i drže se što dalje jedno od drugog, izvori bliski oboma prenose za SCANDAL! da se kolege ne podnose, ma ni preko poruka ne žele da komuniciraju, čak ni kada imaju ponude za dobro plaćene tezge i romske svadbe!

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Đanijeva žena prvi put progovorila o VANBRAČNOM sinu! Evo koliko često se VIĐAJU I ČUJU!

Isplivao TAJNI PLAN Lune i Marka?! On u DUGOVIMA, a ona pukla na nastupima pa osmislili scenario za Zadrugu – Trebalo je da smuva NJU?!

– Darko i Tanja su 2014. snimili duet Ti si ta i potom su očekivano počeli da dobijaju ponude za zajedničke tezge, ali nikad do toga nikad nije došlo. Čak ni menadžeri nisu uspeli da ih sastave da zajedno rade svadbe i veselja, a oboje su mogli i te kako da zarade. Ali evo oko čega je nastao problem – objašnjava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Njih dvoje nisu mogli nikad da nađu zajednički jezik ni oko slobodnih dana i termina za zajedničke nastupe, niti oko cene… Oboje su jaki i popularni izvođači i cene svoj rad, što je i očekivano, pa kada bi nastupali zajedno, to bi bi bila baš velika cifra, a kako su oni koji organizuju veselja hteli da nađu neku zlatnu sredinu, dolazilo je do sukoba jer su i Darko, a i Tanja hteli da zadrže svoju standardnu cenu. Zbog toga njihovi menadžeri nikada nisu uspeli da im ugovore nastupe, a njih dvoje su se međusobno optuživali da su tvrdoglavi i da neće nijedno da popusti i tako je došlo do nekog prećutnog sukoba i rivaliteta. Ali baš šteta, propustili su mnoge dobro plaćene tezge… Jave se oni jedno drugom kada se sretnu, ali na tome se sve završava. Nisu dobri kao nekad – završava naš izvor.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen